Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyesek miért tartanak szerető...

Egyesek miért tartanak szeretőt? Nem egyszerübb kilépni abból ami nem jó? Miért kell megalázni a másikat?

Figyelt kérdés
Ez folyik a csapból is,ki így ki úgy tart szeretőt,egyet nem értek.Miért nem hagyják ott azt akit megcsalnak?Nem gondolják hogy ezzel egy életet is tönkre tehetnek?Vannak érzékenyebb emberek,akik talán soha nem hevernek ki egy ilyen átverést,főleg ha nagyon szereti az illetőt.
2014. júl. 31. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Van egy barátom (kb. 10 éve), aki mindig kapcsolatban van, éveken át (eddig 2 volt, most a másodikat nyúzza) és mindegyiket megcsalja velem. Érthetetlen, mert én sosem csalom meg a kapcsolataimat vele, meg senkivel, de neki kell a változatosság.

Viszont elhagyni nem akarja a lányokat, mondjuk lehet, mert én nem is kérem, de szerintem neki jó velük. Nem azért, mert mosnak (mert a srác is tevékeny a háztartásában), hanem mert azért egy barátnő/menyasszony jó dolog, és mellette kicsit szórakozni meg nem bűn szerinte.

2014. júl. 31. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

Bármennyire nem tetszik, és habzó szájjal pontozzátok le, 20:32-es "kollégának" teljesen igaza van, és nem azért, mert egy önző s...fej ezt valaha leírta, hanem mert sajnos tény, hogy az emberek jó része így működik, ha tetszik nektek, ha nem. Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten monogám típus vagyok, és mázli, de sikerült egy hasonlóan működő pasit is találnom magamnak.

Ezzel együtt sajnos az emberek jó része nem boldog a monogám kapcsolatban. A férfi - nyilván ezzel nem sok újat mondok - arra vágyik, hogy minél több nősténnyel párosodjon, a nő pedig szeretné az alfahím genetikáját viszontlátni saját utódaiban, de nincs annyi alfahím, ahány nőstény, arról nem is beszélve, hogy az alfahím rohadtul nem jó apuci. Ez a biológiai alapvetés, aki viszont már kellően magasra mászott az evolúciós létrán, az esetleg elképzelhető, hogy túl tud lépni saját biológiai determináltságán, véleményem szerint ők a boldog monogámok.

2014. júl. 31. 21:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Nehezen elképzelhető, hogy valaki teszem azt 40-50 évig senki más iránt nem érez semmi vonzalmat, csak a férje/felesége iránt, max. ha enyhén aszexuális az illető, és még a "házastársi kötelesség" is teher neki.

Nem azt mondom, hogy rendszeresen, kényszeresen, hobbiból csalni kell a másikat, de ha 20 év alatt 1x előfordul, és egyébként működnek a dolgok, felesleges rögtön válóperes ügyvédhez rohanni.

Senki nem tökéletes. És szinte biztos vagyok benne, hogy az erősen reagáló fórumozók 20 év körüliek, vagy pár éves kapcsolatban élnek csak.

És igen, van olyan helyzet, hogy a pár szereti egymást, válni egyik fél sem akar, anyagi, családi, üzleti, ezer oka lehet, és nem olyan hebrencsek, hogy egy kósza harmadik miatt mindent feladnak. EZ persze mindig helyzetfüggő. Ha egy alig kereső házaspár elve viták között él, semmi közös nincs bennük, csak állandóan veszekednek, az nyilván más dolog.

A megcsalás meg soha nem a kezdet, hanem valaminek az eredménye. 5 millió oka lehet, teljesen felesleges ebbe belemenni.

2014. júl. 31. 21:30
 14/19 anonim ***** válasza:

" Érthetetlen, mert én sosem csalom meg a kapcsolataimat "

EZ sok mindent elárul. Tehát nem hosszútávú kapcsolataid voltak, csak pár évesek. Ja, így könnyű :)

2014. júl. 31. 21:31
 15/19 anonim ***** válasza:
utolsó: nem hosszútávú, csak pár éves?:))) mi a hosszútávú? 40 éves kapcsolat 27 évesen?:) egyébként a fiú velem egyidős, szóval neki sem "hosszútávú"(???) kapcsolatai voltak a lányokkal, csak az egyikkel valami 5 év, a másikkal 2 (eddig), vagy nem is tudom pontosan...
2014. júl. 31. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:

ők a megalkuvók

beérik fél boldogsággal is

2014. júl. 31. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Mert amikor elkezdődik közöttük valami, még nem tudni mi lesz belőle. És a semmiért senki nem borít. Aztán jönnek a bonyodalmak, ha nem egyéjszakásról van szó, akkor nagy valószínűséggel a szeretővel is kialakulnak érzelmek.De ez egy hosszabb folyamat.
2014. júl. 31. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Ma 20:32, mert az eszedbe sem jut, hogy a milliárd emberből már tonna számra vannak azok az emberek akik már tényleg vannak egy olyan evolúciós szinten , hogy nem a " dugjunk/ feküdjünk össze minden létező egyeddel" jár az agyukba, így teljesen normális és kiegyensúlyozott életet tudnak élni és a LÉNYEGRE koncentrálni abban a kevés időben ,amit a biológia élésre szánt.

Az h dugjunk meg mindenkit az nem a lényeg, esetleg az állatoknál, azt ők is is tudják már ;)

2014. júl. 31. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
#15: Nem, csak 27 évesen még nagyon korai ebben a témában nyilatkozni, 2-5 éves kapcsolat után. Nekem sincs 40 éves kapcsolatom, mert nem vagyok annyi idős, láttam ezt, azt, és nyitott szemmel járok.
2014. júl. 31. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!