El akar hagyni, mert kimegy külföldre dolgozni. Mit csináljak?
Februárban indul ki. Hétvégenként hazajárna. Mondtam neki, hogy megvárom. Azt mondta, inkább legyen vége. Szeptemberben vagy októberben végleg hazajönne. Ő 27F, én 19L
El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem. Azt hittem ő is szeret. :(
tehát akkor februártol juni végéig kellene kibirnotok,hogy csak hétvégén...az 5 hónap,az semmi
ez minden,csak nem szerelem
(alapbol nem hagyom itt azt akit szeretek,én is mehetnék külföld,akár már ma,de még 2 év,páromnak tanulmányi szerződését ki kell várni,elvagyok addig énis itt,melo+sulival,majd megyünk együtt utána,eszembe se jutott itthagyni soha...)
nem ő életed párja
L
Azt mondta, ő ki fog menni. És szerinte én fiatal vagyok, hogy annyira elkötelezzem magam mellette, hogy megvárom. (Mese habbal...)
És, szerinte az lenne a legjobb, ha már most szakítanánk (azaz 1-3 napon belül), hogy kiheverjem, mire tényleg elindul.
Szerintem most rúgd ki kétlábbal! Teljesen hülyének néz!
Én a helyedben mostantól mindenfajta kommunikációt megszakítanék vele. Sem sms, sem telefon, semmi. Agyő!
Szóba sem jöhet esetleg, hogy a barátság megmaradjon!
Az ilyenek visszajönnek egy párszor még d...gni egyet-kettőt. Ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!