Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akar hagyni, mert kimegy...

El akar hagyni, mert kimegy külföldre dolgozni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Februárban indul ki. Hétvégenként hazajárna. Mondtam neki, hogy megvárom. Azt mondta, inkább legyen vége. Szeptemberben vagy októberben végleg hazajönne. Ő 27F, én 19L

El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem. Azt hittem ő is szeret. :(

2010. jan. 11. 15:11
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Már beszélgettünk róla. A kocsiját már árulja, az albérletből kiköltözött. Amíg el nem megy, a szüleinél lakik majd.
2010. jan. 11. 16:30
 32/39 anonim ***** válasza:

tehát akkor februártol juni végéig kellene kibirnotok,hogy csak hétvégén...az 5 hónap,az semmi

ez minden,csak nem szerelem

(alapbol nem hagyom itt azt akit szeretek,én is mehetnék külföld,akár már ma,de még 2 év,páromnak tanulmányi szerződését ki kell várni,elvagyok addig énis itt,melo+sulival,majd megyünk együtt utána,eszembe se jutott itthagyni soha...)

nem ő életed párja

L

2010. jan. 11. 16:38
 33/39 A kérdező kommentje:
Még egyszer leülök vele beszélni, és ha nem mond semi újat, azt hiszem elhagyom én. :(
2010. jan. 11. 16:51
 34/39 anonim ***** válasza:
majd ird meg mi volt
2010. jan. 11. 18:47
 35/39 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
2010. jan. 11. 19:28
 36/39 anonim ***** válasza:
na mivolt?:)Sikerült megbeszélni?
2010. jan. 12. 16:37
 37/39 A kérdező kommentje:

Azt mondta, ő ki fog menni. És szerinte én fiatal vagyok, hogy annyira elkötelezzem magam mellette, hogy megvárom. (Mese habbal...)

És, szerinte az lenne a legjobb, ha már most szakítanánk (azaz 1-3 napon belül), hogy kiheverjem, mire tényleg elindul.

2010. jan. 12. 18:26
 38/39 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de ez nagyon gyenge duma. Pedig én elég megértőnek tartom magam.
2010. jan. 12. 20:55
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most rúgd ki kétlábbal! Teljesen hülyének néz!

Én a helyedben mostantól mindenfajta kommunikációt megszakítanék vele. Sem sms, sem telefon, semmi. Agyő!

Szóba sem jöhet esetleg, hogy a barátság megmaradjon!

Az ilyenek visszajönnek egy párszor még d...gni egyet-kettőt. Ne hagyd!

2010. jan. 12. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!