Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akar hagyni, mert kimegy...

El akar hagyni, mert kimegy külföldre dolgozni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Februárban indul ki. Hétvégenként hazajárna. Mondtam neki, hogy megvárom. Azt mondta, inkább legyen vége. Szeptemberben vagy októberben végleg hazajönne. Ő 27F, én 19L

El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem. Azt hittem ő is szeret. :(

2010. jan. 11. 15:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy túl sok neki ez az együttlét. De biztos nem amiatt akar szakítani mert kimegy, mert úgylátszik meg lehetne oldani hogy találkozzatok.
2010. jan. 11. 15:33
 12/39 A kérdező kommentje:

Ő jön fel mindig munka után, és reggelig haza sem megy. Nem én "erőszakolom rá magam". Ha akarna, elmehetne ide-oda, de azt mondta, ő kinőtt ebből, és velem akar lenni.

Főiskola mellett nem tudok dolgozni, mert mindenhol délelőtt kellene dolgoznom, és hétfő kivételével minden nap d.e. vannak óráim. Elhiheted, már próbálkoztam, bár ehhez semmi közöd. :P:)

2010. jan. 11. 15:36
 13/39 anonim ***** válasza:
76%

mi az hogy illendő lenne??

látod, azt írja, tanul!

2010. jan. 11. 15:36
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
fél, hogy nem bírná ki a kapcsolat a távolságot?
2010. jan. 11. 15:41
 15/39 anonim ***** válasza:
48%

illendő lenne... látom én hogy tanul, felfogtam. én is tanulok főiskolán, okj-t csinálok, és mellette dolgozom, és háztartást vezetek. csak arra gondoltam, hogy ha sok lenne az együttlét a srácnak, akkor a lány ezzel leköthetné magát.

semmi közöm hozzá? akkor minek teszel fel kérdést, ennyi erővel senkinek semmi köze a problémáidhoz, és old meg magad, ahogy tudod.

2010. jan. 11. 15:44
 16/39 A kérdező kommentje:
Lehet, de hát hétvégenként hazajönne. Aki munkatársa lesz, az is a városban lakik, úgyhogy ő "szinte ingyen" járna haza.
2010. jan. 11. 15:44
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Oszinten mondom, meg mindig jobb, hogy azt mondta, legyen vege. Jobb annal, mint hogy kimegy es kint megcsal, amikor hazajon pedig veled van! Becsapna. Tehat oszinte volt hozzad, ez nagyon becsulendo szerintem.

Ha szeret teged, akkor hianyozni fogsz neki, es hidd el, hogy kintrol hivni es keresni fog teged. Amikor megjon pedig nagyon fog neked orulni. Vard ki a veget, en izgulok!

Beszeld meg vele, hogy maradjon majd kint kulfoldon es a fosuli utan te is kimesz hozza, es egyutt eltek kint.

2010. jan. 11. 15:45
 18/39 A kérdező kommentje:

Ezen kívül még 2 éven van fősulin. :(

De nyáron kimennék hozzá szívesen.

2010. jan. 11. 15:48
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy világosan beszél. Ahelyett, hogy várnál rá mondjuk 7 hónapot, aminek a végén megtudnád (vagy nem is tudnád meg), hogy odakint hány nővel csalt meg, és a visszaérkezésekor szakítana veled.

Mit csinálj? Keress mást, előtted az élet.

2010. jan. 11. 15:48
 20/39 A kérdező kommentje:
Könnyű azt mondani. :(
2010. jan. 11. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!