El akar hagyni, mert kimegy külföldre dolgozni. Mit csináljak?
Februárban indul ki. Hétvégenként hazajárna. Mondtam neki, hogy megvárom. Azt mondta, inkább legyen vége. Szeptemberben vagy októberben végleg hazajönne. Ő 27F, én 19L
El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem. Azt hittem ő is szeret. :(
Hát első hallásra ez a fiú csak egy szánalmas ürügyet talált ki arra, hogy szakíthasson veled.27 éves létére...
Ha mondod neki, h megvárod, meg hogy októberig kibírjátok, akkor arra mit mond egészen pontosan?
Az egyik vonat elmegy, de majd jon a masik! Ne aggodj, van meg millio mas fiu a vilagon, keressel masikat.
Es en nem hiszem, hogy par honapos jol fizeto kulfoldi munka utan visszamenne Magyarorszagra. Ha visszamegy, gondolom megint nem lesz otthon munkaja. Azert megy ki kulfoldre, mert otthon nincs meloja, igaz? Nem fog visszamenni szeptemberben, ebben biztos lehetsz! Kint raerez a penz izere, es nehez lesz szabadulni tole!
Felejtsd el a baratodat es keressel egy ujat! Ne bankodj, mert nincs miert!
Lassan egy éve együtt vagyunk. Minden szabadidejét velem tölti, sokat vagyunk együtt, rendes velem stb.
Tehát eddig láttam rajta, hogy szerelmes.
* sokat vagyunk együtt azt jelenti, hogy együtt alszunk, szinte már együtt lakunk.
Nem jár el bulizni, nem megy el a haverokkal sörözni, vagy ha mégis, visz engem is. Minden 2. hétvégén megyünk valahova. (Mozi, étterem, kirándulás stb.)
Főiskolára járok. (Most is onnan írok!)
És vele vagyok, meg a kiskutyámat nevelem. Miért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!