Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akar hagyni, mert kimegy...

El akar hagyni, mert kimegy külföldre dolgozni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Februárban indul ki. Hétvégenként hazajárna. Mondtam neki, hogy megvárom. Azt mondta, inkább legyen vége. Szeptemberben vagy októberben végleg hazajönne. Ő 27F, én 19L

El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem. Azt hittem ő is szeret. :(

2010. jan. 11. 15:11
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
44%

Hát első hallásra ez a fiú csak egy szánalmas ürügyet talált ki arra, hogy szakíthasson veled.27 éves létére...

Ha mondod neki, h megvárod, meg hogy októberig kibírjátok, akkor arra mit mond egészen pontosan?

2010. jan. 11. 15:18
 2/39 anonim ***** válasza:
87%
ha ez miatt elhagy, akkor sajnos kétlem, hogy ő annyira szeretne. Inkább csak egy kaland voltál. Ebben az esetben, meg jobb, ha hagyod elmenni. Ha menni akar, úgyis megy, nem tudod visszatartani.
2010. jan. 11. 15:18
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik vonat elmegy, de majd jon a masik! Ne aggodj, van meg millio mas fiu a vilagon, keressel masikat.

Es en nem hiszem, hogy par honapos jol fizeto kulfoldi munka utan visszamenne Magyarorszagra. Ha visszamegy, gondolom megint nem lesz otthon munkaja. Azert megy ki kulfoldre, mert otthon nincs meloja, igaz? Nem fog visszamenni szeptemberben, ebben biztos lehetsz! Kint raerez a penz izere, es nehez lesz szabadulni tole!

Felejtsd el a baratodat es keressel egy ujat! Ne bankodj, mert nincs miert!

2010. jan. 11. 15:20
 4/39 A kérdező kommentje:

Lassan egy éve együtt vagyunk. Minden szabadidejét velem tölti, sokat vagyunk együtt, rendes velem stb.

Tehát eddig láttam rajta, hogy szerelmes.

2010. jan. 11. 15:20
 5/39 A kérdező kommentje:
Jól fizető, biztos állása van.
2010. jan. 11. 15:22
 6/39 A kérdező kommentje:

* sokat vagyunk együtt azt jelenti, hogy együtt alszunk, szinte már együtt lakunk.

Nem jár el bulizni, nem megy el a haverokkal sörözni, vagy ha mégis, visz engem is. Minden 2. hétvégén megyünk valahova. (Mozi, étterem, kirándulás stb.)

2010. jan. 11. 15:24
 7/39 anonim ***** válasza:
80%
És te mivel töltöd az idődet, ha szabad tudni??
2010. jan. 11. 15:25
 8/39 anonim ***** válasza:
83%
akkor próbálj vele beszélni, hogy mégis miért döntött így... valami biztos nem stimmel a kapcsolatotokban, csak te esetleg nem tudsz róla, vagy nem vetted észre, ő pedig nem mondta neked...
2010. jan. 11. 15:26
 9/39 A kérdező kommentje:

Főiskolára járok. (Most is onnan írok!)

És vele vagyok, meg a kiskutyámat nevelem. Miért?!

2010. jan. 11. 15:27
 10/39 anonim ***** válasza:
19%
Nem lehetséges hogy kicsit "besokalt" a barátod, hogy mindig együtt vagytok? Lehet neked is dolgozni kéne kicsit... 19 évesen amúgyis szerintem illendő lenne.
2010. jan. 11. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!