Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akar hagyni, mert kimegy...

El akar hagyni, mert kimegy külföldre dolgozni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Februárban indul ki. Hétvégenként hazajárna. Mondtam neki, hogy megvárom. Azt mondta, inkább legyen vége. Szeptemberben vagy októberben végleg hazajönne. Ő 27F, én 19L

El vagyok keseredve, mert nagyon szeretem. Azt hittem ő is szeret. :(

2010. jan. 11. 15:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szeret és ez csak ürügy. Ha tudja,hogy csak 8-9 hónapig kellene így élnetek, akkor miért is szeretne szakítani? Hétvégén is találkoznátok. Hidd el, hogy ez csak ürügy. Az én férjem volt, hogy 2 évet is volt külföldön egyhuzamban, azalatt nem is tudtunk találkozni, mégis kibírtuk. Mielőtt összeházasodtunk, akkor is távkapcsolatban éltünk, kb. havi 1-szer láttuk egymást. Nálatok még ilyen sem áll fenn...akkor gondolhatod, hogy másról van szó, csak most "kapóra jött" neki ez a külföldi munka, amit ürügyként használ. Ha akarna, tudna várni...úgyis menne haza minden hétvégén. Sajnálom, de szerintem nem szeret téged, ha már ennyitől feladja. Nem érdemes vele foglalkoznod, mert ez azt jelzi, hogy első adandó alkalommal ott hagyna téged egyébként is egy jobb lehetőség miatt. Ez nem igazi szerelem/szeretet.
2010. jan. 11. 15:49
 22/39 A kérdező kommentje:
Be kell látnom, hogy igazad van.
2010. jan. 11. 15:55
 23/39 anonim ***** válasza:
46%

Ez nagyon furcsa. Kell,hogy legyen valami oka erre a viselkedésre. Lehet,hogy elege van az itthoni életéből?

Különben miért akarna munkát változtatni meg téged is otthagyni?

Aki azt írta,hogy illendő lenne dolgozni. Attól,hogy te ezt meg azt csinálsz suli mellett,ne aggasd már rá másra az elképzeléseidet! Nincs mindenki rászorulva,hogy pont úgy éljen,mint te! És még te sértődsz meg,hogy nincs közöd hozzá? A Kérdező nem pályaválasztási/életvezetési tanácsot kért,úgyhogy "úgy illene",hogy témába vágóan válaszolsz, nem pedig elkezded cseszegetni más ügyben.

2010. jan. 11. 16:00
 24/39 A kérdező kommentje:
A főnökével nem nagyon jönnek ki (holott csak szóban b*sztatja, a fizujából 1 ft-t nem vont le, ha esetleg hibázott valamit), és sokat idegeskedik miatta. És szeretne változtatni, kevésbé stresszes életet élni.
2010. jan. 11. 16:02
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

15:49-es nek van igaza!

Sajnos már nem szeret, nagyon úgy tűnik. El kell őt engedned. Végülis abból a szempontból korrekt volt, hogy a mégnagyobb fájdalmat megspórolta neked (megcsalás, elhidegülés stb.)

Persze aztán meg az is lehet, hogy visszajön hozzád.

Sőt, szerintem, ha most szomorúan, de szabadságot megadva elengeded, talán pont ez fogja majd visszacsalogatni. Rájön, hogy veled jó volt és szabad is tud melletted lenni, s mindezt egyszerre. Ritka az ilyen lány, ez még vonzó is lehet számára.

De ez csak egy teória, de miért ne eshetne meg?? :-)

2010. jan. 11. 16:03
 26/39 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha igazad lenne! :)
2010. jan. 11. 16:07
 27/39 anonim ***** válasza:
45%

"Aki azt írta,hogy illendő lenne dolgozni. Attól,hogy te ezt meg azt csinálsz suli mellett,ne aggasd már rá másra az elképzeléseidet! Nincs mindenki rászorulva,hogy pont úgy éljen,mint te! És még te sértődsz meg,hogy nincs közöd hozzá? A Kérdező nem pályaválasztási/életvezetési tanácsot kért,úgyhogy "úgy illene",hogy témába vágóan válaszolsz, nem pedig elkezded cseszegetni más ügyben.

"

én egy szóval sem cseszegettem senki. elmondtam már korábban azt is, hogy nyílván más baja van a srácnak, vagy nem őt szereti, ha ezért elhagyja. és esetleg meg kéne beszélniük a problémát normálisan. azt is elmondtam, hogy talán a srácnak sok volt az együttlét, ahogy ezt más is mondta utánam, és tanácsot adtam, hogy a lány mivel kösse le magát, ha ez a probléma állna fenn. az illendő lenne dolgot meg úgy gondoltam, hogy 19 évesen szerintem senkinek sem árt az, ha kicsit önállóságot tanul. ebben nincs semmi rossz, én csak tanácsokat adtam, elvégre ezért van itt. de mindenki ugyanazt mondja neki, neki kéne döntenie végre, és rájönnie, hogy mi a helyzet. mi akármit mondhatunk neki.

2010. jan. 11. 16:07
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem csak a munka van mint "elfoglaltság". :)
2010. jan. 11. 16:14
 29/39 anonim ***** válasza:

a munka csak egy ötlet volt, mert abból lenne plusz pénz is. de mivel mondtad , hogy próbáltad, de nem ment, én nem hoztam fel ismét. csak az egyik hozzászóló kissé félreértett engem...

én még mindig azt mondom, hogy beszélgess vele erről. És ha nem juttok semmire, akkor ez van sajnos. esetleg várhatod, hogy talán hiányozni fogsz neki, és megkeres. De inkább te is éld tovább az életedet, lehet találsz egy jobb fiút. Velem is szakított előző barátom, pedig én imádtam őt. Aztán jött egy másik fiú... már 3 éve együtt élünk, és tervezgetjük a babát.

2010. jan. 11. 16:18
 30/39 anonim ***** válasza:
ez a pali téged nem szeret őszintén...ha szeretek valakit akkor nincs az a pénz hogy eldobjam magamtól! Szerintem hagyjátok a kapcsolatotokat neked is lesz más majd hidd el !
2010. jan. 11. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!