Mit tegyek, hogy itt alhasson? Mit mondjak apámnak?
Februárban töltöm a 17-et...lány vagyok.
És abban a hónapban leszünk a barátommal 4 hónaposak, Ő 19 éves.
Szeretném, ha átjönne, és ha velem lenne a szülinapomon.Ezzel nincs is baj. De mivel péntekre esik, annyira örülnék, ha itt aludhatna. De apám 56 éves, és vele semmit sem lehet megbeszélni, mert ordít velem, és teljesen kikel önmagából. Nem lehet vele szót érteni. Nem is számít neki, hogy én mit akarok. Mit tegyek?:(
Amugy már találkoztak... és apám jófejkedik neki, de szerintem akkor sem kedveli. De elkéne fogadnia, h felnőttem, és hogy más van az életemben. Segítsetek, köszönöm.
első oldal kommentelőit olvastam el, a többihez már nem volt erőm. ennyi maradi embert XD XD Nagyon viccesek vagytok...
Sztem várj még 1-2 hónapot, ha nem bírod megbeszélni az apáddal. Vagy kérd anyud segítségét.
Én is voltam ebben a cipőben,és igen csak szorított.
Tanácsot sajnos nem tudok adni(nem is lehet),ezt neked kell megharcolni.Megérteni megértelek,de nem tudok segíteni.
Kitartás,előbb utóbb nagy korú leszel,akkor kevesebb joga lesz hogy beleszóljon.
Ha a srác szeret,akkor kivárja a megfelelő időt,és türelmes lesz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!