Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy itt alhasson?...

Mit tegyek, hogy itt alhasson? Mit mondjak apámnak?

Figyelt kérdés

Februárban töltöm a 17-et...lány vagyok.

És abban a hónapban leszünk a barátommal 4 hónaposak, Ő 19 éves.

Szeretném, ha átjönne, és ha velem lenne a szülinapomon.Ezzel nincs is baj. De mivel péntekre esik, annyira örülnék, ha itt aludhatna. De apám 56 éves, és vele semmit sem lehet megbeszélni, mert ordít velem, és teljesen kikel önmagából. Nem lehet vele szót érteni. Nem is számít neki, hogy én mit akarok. Mit tegyek?:(

Amugy már találkoztak... és apám jófejkedik neki, de szerintem akkor sem kedveli. De elkéne fogadnia, h felnőttem, és hogy más van az életemben. Segítsetek, köszönöm.

2010. jan. 10. 12:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%

4 hónap pont elég...mik vagytok ti?jesszusom...

én továbbra is neked adok igazat,pontozzatok le.

Amúgy én mindig az én pasimnál aludtam,mondom,apám dettó mint a tiéd,nem engedte.a nem hiszed el,akkor menj és mond meg neki, h hagyja h ott aludjon és kész.Mond azt h vízvezetéktörés volt náluk.ennyi

2010. jan. 10. 13:14
 12/34 anonim ***** válasza:
76%

13.11:majd egy hónap múlva fognak 4 hónapja járni.16 évesen matekkel,meg szövegértéssel foglalkoztál volna.

Egyébként okulásra a kérdezőnek elmesélnéd,hogy az akkori 16 éves barátnőd hányadik ágyban fekszik manapság?

2010. jan. 10. 13:14
 13/34 anonim ***** válasza:
73%

Szia!Tudom,ez sokaknak nem fog tetszeni,amit most írok.

Én 14 évesen pont ez miatt költöztem el otthonról.Én soha nem állítottam,hogy érett vagyok,vagy ilyenek,úgy éreztem,nem kell bizonyítanom senkinek.Összevesztem a szüleimmel,összepakoltam a legfontosabb dolgokat és elmentem.Albérletben kezdtem egy tanyán,dolgozni jártam és suliba is.

Nem bántam meg,mert a párom,aki akkor 18 éves volt,velem volt.Igaz,ő még suliba járt,de elég volt az én fizum.Azóta leérettségiztem,saját autóm és házam van(a ház hiteles sajnos)

Ezzel csak azt akarom mondani,hogy szerintem nem a kor számít,bár sokan elítélik a fiatalokat.Próbáld meg először anyukáddal megbeszélni a dolgot,aztán hármasban apukáddal.Gondolj bele,még mindig jobb,mintha elmennél otthonról.Így a szüleid is tudják,hol vagy és kivel.

Szerintem egyáltalán nem vagy fiatal már ahhoz,hogy néha nálatok aludjon a barátod.Az én szüleim se engedték,próbáltam beszélni én is velük.6év kellett,hogy belássák,ha legalább néha megengedik,hogy nálam aludjon a srác,akkor együtt maradtunk volna.

A sráccal is együtt lennénk a mai napig biztos,ha nem megy dolgozni és meg nem hal autóbalesetben.

20/L

2010. jan. 10. 13:16
 14/34 anonim ***** válasza:
61%
13:11...Hm lehet azzal kellett foglalkoznom és mégis ország legjobb gimnáziuába járok és mellette még igen jó sportoló .Szal sok probléma nem lehet a felfogásommal és egyéb adottságaimmal.Azonban mert együtt aludtunk még nem dugtunk. A sok olyan alacsony felfogású képesságű ember mint te, nem értik meg h nem kell a dugáshoz együtt aludni.Ám csak te is csak az álszentet.
2010. jan. 10. 13:19
 15/34 anonim válasza:

Anyukáddal is beszélj mert látom Róla nem ejtettél szót,és az alvás alatt nem muszáj "szexelni/szeretkezni" Apukád mire fel ordibál? meghallgatta azt ,hogy azt akarod Nálad aludjon a pasid Szerintem ott a legnagyobb gond ,félt Téged ez nem is gond csak hát "alvás",16éves vagy lehet agyilag érett meg akármi ,de minek egyből lefeküdni Vele.Aludjatok együtt,csak aludjatok.

Wite.

2010. jan. 10. 13:20
 16/34 A kérdező kommentje:

Többet tudok róla, mint eddig bárki másról... hihetetlen lelki kötödés is van köztünk.

És sok embernek nem jut el az agyáig, hogy nem kell ahhoz éjjel, hogy szexeljünk... délután is megtehetnénk...találnánk rá lehetőséget ha akarnánk.

Nem tartom magam dedósnak 17 évesen. És még szűz vagyok, nem fetrengtem más pasikkal soha...

Köszönöm azoknak, akik nem itélnek el, és megvédenek...vagy igazat adnak nekem.

Anyummal szót lehet érteni, de apám vele is ordít, és őt is lehordja

2010. jan. 10. 13:23
 17/34 anonim ***** válasza:

Igazából te apukád szemében mindig gyerek maradsz akár hány éves is vagy.Tény hogy lassan 17évesen már tudsz értelmes döntéseket hozni,de anyira érett nem vagy még mint egy felnőtt és ő csak ezt látja.

Ha valamit meg akarsz vele beszélni akkor annál jobb megoldás nincs hogy elé állsz és azt mondod hogy: "Apa szeretném ha megbeszélnénk valamit".Ha esetleg elkezdené felemelni a hngját akor finoman leállítod pl "Miért beszélsz így velem ha én normálisan beszélek veled?"

Ha elmondtad a mondanivalód akkor kérd ki a véleményét és akármilyen döntést hoz FOGADD EL!És ne kezdj el hisztizni vagy veszekedni vele mert akkor csak azt a rinyálós kislányt fogja látni benned.

Igazából én csak anyámmal tudom megvitatni a fiús dolgokat mert a szüleim elváltak.Az én apám se törődöt velem soha.

Sok szerencsét!

15/L

2010. jan. 10. 13:24
 18/34 anonim ***** válasza:
Szerintem kössetek kompromiszumot apával tehát kérd meg úgy h ott aludhasson hogy egy másik szobába aludna nem veled,és talán így megengedi!Ti már jóva érettebbek vagytok mint az a korosztály aki leszól azért mert 4 honap után xexelni akarsz a szerelmeddel,de csak akkor tedd meg ha teljesen felkészültél rá mert nagyon megbánhatod ha nem lesz jó!
2010. jan. 10. 13:24
 19/34 anonim ***** válasza:
71%

13.19:

Látom az a gimnázium eléggé lesülyedt.Ilyen fogalmazás max.egy negyedik osztályosnak nézhető el.Általánosban.

Az,hogy sportolsz,az a szellemi adottságaidtól független.Bár nem tudom,hogy jön a tanuláshoz.

Nem válaszoltál.Az az akkori 16 éves lány,hányadik ágyat járja?

2010. jan. 10. 13:27
 20/34 anonim ***** válasza:
51%
13:27 először te hány éves vagy úgy mégis ?Mert egy prűd álszent pö.csnek látszol.Ám nem tom nem vok az apja. Meg nehéz felfogni, hogy mi se dugtunk , mert együtt aludtunk ?Neked se magas az értelmi szinted.
2010. jan. 10. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!