Mit tegyek, hogy itt alhasson? Mit mondjak apámnak?
Februárban töltöm a 17-et...lány vagyok.
És abban a hónapban leszünk a barátommal 4 hónaposak, Ő 19 éves.
Szeretném, ha átjönne, és ha velem lenne a szülinapomon.Ezzel nincs is baj. De mivel péntekre esik, annyira örülnék, ha itt aludhatna. De apám 56 éves, és vele semmit sem lehet megbeszélni, mert ordít velem, és teljesen kikel önmagából. Nem lehet vele szót érteni. Nem is számít neki, hogy én mit akarok. Mit tegyek?:(
Amugy már találkoztak... és apám jófejkedik neki, de szerintem akkor sem kedveli. De elkéne fogadnia, h felnőttem, és hogy más van az életemben. Segítsetek, köszönöm.
az már más dolog hogy apukád milyen, akkor sem vagy érett és ezt pont az mutatja hogy annak tartod magad :)
ne akarj hamar felnőni, minél később tudod meg milyen tré felnőttnek lenni annál jobb
Ne oltogassátok már szegényt,mekkora parasztok vagytok:/
Teljesen megértelek, velem ugyanez volt,a megoldás,hogy költözz el,amint vége a sulinak:)Nem fogja engedni,hogy ott aludjon hidd el.
Ha úgy gondolod,hogy érett vagy,miért akarsz egy pasival ágyba bújni,akit nem is ismersz?Négy hónap nagyon kevés.
Apád,érett fejjel gondolkodik,ennek nincs köze ahhoz,hogy kedveli-e ,vagy sem.
Esetleg beszéld meg apuddal,hogy vele alszol,a barátod meg a te szobádban.
Köszönöm a sok kioktató írást...
De én nem erről kérdeztem, hanem az volt a kérdés lényege, hogy mit mondjak apámnak, és hogyan oldjam meg???
Aki nem tud tanácsot adni, az ne itéljen el...mert nem ismer. ennyi
Utolsónak.4 hónap után szted nem ismeri ? xD
ERz azért kicsit nevetséges volt.
Többinek meg, hogy ne mtudhatjuk, hoyg mennyire érett vagy sem, illetve, hogy mennyire van felnőve.
ÉN pl 16 évesen aludtam először a 16 éves barátnőmmel.
ÉS igen az probléma, hogy megse hallgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!