Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy itt alhasson?...

Mit tegyek, hogy itt alhasson? Mit mondjak apámnak?

Figyelt kérdés

Februárban töltöm a 17-et...lány vagyok.

És abban a hónapban leszünk a barátommal 4 hónaposak, Ő 19 éves.

Szeretném, ha átjönne, és ha velem lenne a szülinapomon.Ezzel nincs is baj. De mivel péntekre esik, annyira örülnék, ha itt aludhatna. De apám 56 éves, és vele semmit sem lehet megbeszélni, mert ordít velem, és teljesen kikel önmagából. Nem lehet vele szót érteni. Nem is számít neki, hogy én mit akarok. Mit tegyek?:(

Amugy már találkoztak... és apám jófejkedik neki, de szerintem akkor sem kedveli. De elkéne fogadnia, h felnőttem, és hogy más van az életemben. Segítsetek, köszönöm.

2010. jan. 10. 12:35
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Nem kell veszekedni... meg oltani egymást.

És általánosítani sem kell, és elítélni sem kell másokat, hogy ki hány évesen és hol aludt.

Könyörgöm ti nem voltatok szerelmesek, és fiatalok???? o.O

2010. jan. 10. 13:34
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem ők álaszentek voltak már fiatalon is.xD
2010. jan. 10. 13:35
 23/34 anonim ***** válasza:
77%
Én a barátommal több mint 1.5 éve vagyunk együtt, a szüleim még sem engedik, hogy velem aludjon. Aludt már itt, de külön szobában.És kevesebb, mint 2 honap mulva 18 éves leszek.
2010. jan. 10. 13:38
 24/34 anonim ***** válasza:
61%

OFF: Ó, istenem, a sok konzervatív szülő gyereke. Már miért ne ismerné megfelelő mértékben a srácot három hónap után? Három hónap alatt sokat beszélgethettek, sokféle helyzetbe kerülhettek már, bőven megismerhette.

ON: Kedves kérdező, sokat nem tehetsz, az én szüleim sem engedték soha, hogy a barátom nálunk aludjon. Még egy év után sem. Aztán kollégista lettem, itt találtam párt, és jövő hónapban szándékozom bemutatni Őt a szüleimnek. Ő már nálunk alhat majd. :) Szerintem neked is ez az egyetlen lehetőséged. Majd ha egy kicsit "egyedül" élsz, akkor látni fogják, hogy tudsz okos döntéseket hozni, és már nem vagy 12 éves.

Viszont ez a külön szobában alvásos dolog még bejöhet, kérd meg anyudat, hogy segítsen beadagolni apudnak. Sok sikert!

2010. jan. 10. 13:45
 25/34 anonim ***** válasza:
73%

Az exbarátom húga mesélte nekem, hogy miután szakítottunk, a srác összejött egy 13 éves lánnyal (ő 18 éves), és szűk két hét után megdöngette. A srácot a szülei rajtakapták, és ahelyett, hogy jól lecseszték volna, amiért kiskorúval szexelt, örültek, mint majom a farkának, hogy végre "nagyfiú" lett a gyerekből. Ilyen apát akarsz inkább?

Szerintem örülj, hogy félt téged, és teljesen igaza van, én se örülnék neki, ha a lányom 16 évesen, egy 3 hónapos kapcsolatban már az együtt alváson törné a fejét. Persze, hogy nem az számít neki, hogy mit akarsz, hanem az, hogy mi a legjobb neked. Nem mindig az a jó, amit te annak tartasz. Ő 56 évesen azért többet megtapasztalt, többet tud, mint te ilyen fiatalon. 16 évesen minden gyerek azt hiszi, hogy ő már felnőtt, érett, meg hogy senki nem érti meg; ez teljesen természetes, életkori sajátosság. Ki fogod nőni, és akkor majd hálás leszel apukádnak, hogy így törődik veled.

2010. jan. 10. 13:49
 26/34 anonim ***** válasza:
42%

40.

Nem számít,hogy mit csináltatok,vagy mit nem,de pl.az én fiamhoz nem fog havonta ,sőt még évente se más kislány aludni járni.Pláne,ha már fél osztályt végigaludta.

Egyébként igen,a külön szobába alvás ok,de annak meg őszintén mi értelme van?

Én nem fogok egy kvázi idegent kerülgetni a saját lakásomban,gondolom a ti szüleitek is így gondolják.

Az együttalvasnák majd a közös ágyban lesz az ideje.Lehet ,hogy gonosznak tűnik,de elég sok helyen láttam,hogy a szabadjára engedett gyerekek mivé válnak,én nem ezt szeretném a gyerekeimnek.

Ha a fiam majd eljut el lánnyal odáig,akkor támogatni fogjuk a közös életük elkezdésében,és onnantól szabad a pálya nekik.De itthon szabályok vannak.Neki is.

2010. jan. 10. 13:51
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van teljesen, én csak megtudnám hogy a 16 éves lányomat dugja vmi forma akit 4 hónapja ismer, bezúznám a srácot a rákba, nemhogy még én adom hozzá a szobát:D gondolkodj egy kicsit apád fejével, ugyanolyan kis fiatal felelőtlen gyerek vagy mint az összes mostani, inkább tanulj és próbálj alapot teremteni a későbbi életedhez és örülj neki hogy az apád akit itt fikázol előteremti rá a lehetőséget
2010. jan. 10. 14:48
 28/34 A kérdező kommentje:
Igen, majd ÉN eldöntöm, hogy kivel és mikor fekszem le. Nem fogok engedélyt kérni tőle. Mert ehhez nincsen semmi köze... másról sem tud, erről sem fog. Lehet elítélni
2010. jan. 10. 14:56
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Hmm. Tudod, mit?! 26 vagyok, de soha nem engedték a szüleim, hogy az aktuális barátom ott aludjon. (pedig volt akivel már az esküvőt terveztük,aztán mégis szétmentünk. Anyámék azt mondogatják, hogy majd a férjemnek megengedik -.-") Eszembe nem jutna ágálni ez ellen. Ők neveltek fel, taníttattak, eltartottak 21 éven keresztül, az alap, hogy elfogadom a nézeteiket, még ha elavultnak, vaskalaposnak és néha hülyeségnek tűnnek is. Majd ha külön élsz tőlük, élhetsz a saját szabályaid szerint.
2010. jan. 10. 15:02
 30/34 anonim ***** válasza:
29%
igen elítélünk, kis suta csitri vagy, ne várd senkitől hogy másként kezeljen. lázadj nyugodtan, legyél ribanc, legyél drogos, te életed, tedd tönkre dacból hogy a szüleidnek azért se legyen igaza! ez aztán életfelfogás. gratulálok
2010. jan. 10. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!