Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv! Ti mit tennétek a helyemben?

Üdv! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Apósnál és mostoha anyósnál lakunk "ideiglenesen"...Elviselhetetlenek , ahogyan a párom is. Mostoha anyósom állandóan csak döglik és a fiával csacsog egész nap a telefonon.Semmiben nem segít , egyedül főzök , takarítok, mosok , teregetek , mosogatok stb.2 gyerekem van és 2 és fél éves és 1 éves , illetve várom a 3.-at.Velük sem foglalkozik , annyit nem kérhetek tőle ,h. figyeljen rájuk 1-2 percre , amíg elmegyek a wc-re.Amúgy beteg egy nő , gyógyszereken él.Após mindig ezzel jön , hogy ezért nem tud csinálni semmit sem , meg ezért alszik egész nap..könyörgöm a fiával bír beszélni?Másrészt a saját haját nem bírja leseperni a mosdóról , após és anyós után is nekem kell a szart kisúrolni a wc-ből , mert arra nem képesek , mindig mindent összecsesznek amit állandóan nekem kell rendbe raknom.Szó szerint a szaros bugyijukat meg gatyájukat is én nekem kell kimosnom...Párom igaz , h. dolgozik , de még a gyes-t és a családit is ő akarja beosztani.A pénzt szórja , nagy álma egy Iphone 4s és 120.000 ft-os játék kormány 50.000 ft-os vidikártya...stb.A gyerekeknek meg nekem cipőnk illetve ruhánk sincs.Még azt sem mondhatom , h. jól lennénk tartva , mert kaja se mindig van.Elméletileg számlatartozás után visszaköltöznénk apósék belvárosi lakásába.De a párom elviselhetetlen a kisszobába akarja benyomorítani a 3 gyereket . h. ő nyugodtan tudjon gépezni a nagy szobában...Itt mindent megjavít ott a konyhai csapot nem tudja , h. ne a fürdőben kelljen mosogatnom , mint egy putrisnak...Másrészt mindenki jön azzal az anyja is , h. nyaljam a seggét ...gyerek etetés közben álljak fel és vigyek neki vizet...pedig ráérne gépezés(játék) közben...mindig ki van mosva mindene , vasalva is reggeli...ebéd már 10 órakor , gyerekeket csak én látom el illetve , nevelem , amennyire lehet...Tegnap azért dobott szemen párnával , mert nem voltam hajlandó megvakarni a hátát...(besz*rtam úgy fájt a hasam (terhesen) , de az le van sz*rva...Max édesanyámhoz tudnék költözni , de ő is gyógyszereken él , és saját magát nem tudja fenntartani.Mindig azzal jönnek , h. úgy se tudnék odamenni , mert elintéznék, h. elvegyék a gyerekeket.Mit tegyek , bírjak még ki annyit , h. tudjak menni dolgozni , vagy lépjek most?Lassan megőrűlök itt , de tényleg.

2014. júl. 22. 13:40
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Kezd észhez térni ,de f*sik az apjától ,h. az ő lakásukban vagyunk és leszünk...
2014. júl. 22. 14:47
 32/37 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem.... Apósodék számlatartozása miatt a ti házatokban kötik ki az áramot? Apóséknál most laktok nem? Valami nem tiszta itten kérem szépen... Hol laktatok mielőtt ideköltöztetek apósékhoz?
2014. júl. 22. 14:48
 33/37 anonim ***** válasza:
Kedves 32-es, kicsit bonyolult a dolog. Amit én eddig összeraktam, hogy az apósék lakásába laktak, amit az apósék felajánlottak nekik, de apósék nem ott laktak. Addig minden szép és jó volt, csak kiderült, hogy van 2 milliós közüzemi tartozás, így nem tudnak ott lakni. Azt nem értem, honnan van ez a tartozás, mert gondolom odajöttek a számlák. Most elköltöztek az apósék házába, ahol már együtt élnek és most vannak a gondok. Nem kell f*sni apukától, mert a saját lábatokra kell állni, ergo költözzetek albérletbe, sokan élnek így. Így önállóak vagytok. És ne vállaljatok több gyereket.
2014. júl. 22. 14:53
 34/37 anonim ***** válasza:

Jah, köszönöm, az kiesett, hogy apósék házában laktak külön....

De egyszerű lenne a megoldás. El kellene menni albérletbe, már kb. századik hozzászóló írja ezt. Vagy pedig tűrni.

2014. júl. 22. 14:56
 35/37 anonim ***** válasza:

"igaz , h. most már hajlik arra h. menjünk innen minél hamarabb , azért is lesz az ő fizetéséből kifizetve 1-2 számla , amit apósék halmoztak fel anno...de én attól félek , h. nem sokkal lesz jobb a helyzet ,"

"kb. 2 millió a tartozás"

Szerintem nagyon nem látod át a helyzetet.

Így cseverből vederbe kerültök. Kifizetitek apósék tartozását, (egy részét, mert kétlem, hogy lenne 2 milliótok) leraktok nekik valamennyi pénzt továbbra is, és ugyanúgy bele fognak szólni az életetekbe, mondván amíg az ő lakásukban laktok, addig joguk van hozzá. Gondolom kulcsuk is lesz.

Itt két megoldás van. Vagy az amit a 11-es már leírt, vagy adsz még egy esélyt a drága párodnak, és kikényszeríted, hogy albérletbe költözzön veled, jó messzire apósodéktól, és a lakásuktól.

Egyébként az a véleményem, hogy befolyásolni csak azt lehet, aki hagyja magát. Ha úgy bánik veled, mint egy cseléddel, soha nem is szeretett igazán. És nem hiszem, hogy ennek ne letted volna előjelei. CSak észre kellett volna venni. De lepjünk túl ezen, inkább tekints előre.

Szabadulj meg minél előbb a családtól, költözz, ahová és amilyen gyorsan csak tudsz, pasiddal vagy nélküle.

2014. júl. 22. 15:00
 36/37 anonim ***** válasza:
97%

Feleségül mentél egy játékfüggő lusta emberhez (nem hiszem, hogy korábban nem volt ilyen), akinek a családja sem százas. Adtál elég időt magadnak, hogy megismerd ezt az embert és a családját?

Szültél gyorsan két gyereket egymás után, és már jön a harmadik is, de nincs egy normális hely, ahol laknátok. Nincs félretett pénzetek sem.

Szültél volna inkább egyet, és mentél volna vissza dolgozni (már vissza lehet menni gyes mellett is dolgozni), és annak az egynek lett volna normális gyermekkora, cipője, ruhája.

Komolyan nem értem a természetet. Az ilyen béna családokba potyognak a gyerekek, én pedig évek óta küzdök a teherbeeséssel. Megtakarított pénzünk van, normális lakókörülményeink, a férjem pedig a világ legjobb embere, és legjobb édesapja lenne. Nekünk pedig nem jön a baba.

Kegyetlenül igazságtalan a világ.

2014. júl. 22. 15:46
 37/37 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de ezt a kérdést mintha olvastam volna már párszor. Még régebben. Nekem kicsit kamu-gyanús az egész. (Nem mondom, hogy nincs ilyen, rengeteg van, de ugyanebben a stílusban, ugyanilyen gondokkal, akkor is írtak neki ezer választ, de csak a magáét fújta).
2014. júl. 22. 16:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!