Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv! Ti mit tennétek a helyemben?

Üdv! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Apósnál és mostoha anyósnál lakunk "ideiglenesen"...Elviselhetetlenek , ahogyan a párom is. Mostoha anyósom állandóan csak döglik és a fiával csacsog egész nap a telefonon.Semmiben nem segít , egyedül főzök , takarítok, mosok , teregetek , mosogatok stb.2 gyerekem van és 2 és fél éves és 1 éves , illetve várom a 3.-at.Velük sem foglalkozik , annyit nem kérhetek tőle ,h. figyeljen rájuk 1-2 percre , amíg elmegyek a wc-re.Amúgy beteg egy nő , gyógyszereken él.Após mindig ezzel jön , hogy ezért nem tud csinálni semmit sem , meg ezért alszik egész nap..könyörgöm a fiával bír beszélni?Másrészt a saját haját nem bírja leseperni a mosdóról , após és anyós után is nekem kell a szart kisúrolni a wc-ből , mert arra nem képesek , mindig mindent összecsesznek amit állandóan nekem kell rendbe raknom.Szó szerint a szaros bugyijukat meg gatyájukat is én nekem kell kimosnom...Párom igaz , h. dolgozik , de még a gyes-t és a családit is ő akarja beosztani.A pénzt szórja , nagy álma egy Iphone 4s és 120.000 ft-os játék kormány 50.000 ft-os vidikártya...stb.A gyerekeknek meg nekem cipőnk illetve ruhánk sincs.Még azt sem mondhatom , h. jól lennénk tartva , mert kaja se mindig van.Elméletileg számlatartozás után visszaköltöznénk apósék belvárosi lakásába.De a párom elviselhetetlen a kisszobába akarja benyomorítani a 3 gyereket . h. ő nyugodtan tudjon gépezni a nagy szobában...Itt mindent megjavít ott a konyhai csapot nem tudja , h. ne a fürdőben kelljen mosogatnom , mint egy putrisnak...Másrészt mindenki jön azzal az anyja is , h. nyaljam a seggét ...gyerek etetés közben álljak fel és vigyek neki vizet...pedig ráérne gépezés(játék) közben...mindig ki van mosva mindene , vasalva is reggeli...ebéd már 10 órakor , gyerekeket csak én látom el illetve , nevelem , amennyire lehet...Tegnap azért dobott szemen párnával , mert nem voltam hajlandó megvakarni a hátát...(besz*rtam úgy fájt a hasam (terhesen) , de az le van sz*rva...Max édesanyámhoz tudnék költözni , de ő is gyógyszereken él , és saját magát nem tudja fenntartani.Mindig azzal jönnek , h. úgy se tudnék odamenni , mert elintéznék, h. elvegyék a gyerekeket.Mit tegyek , bírjak még ki annyit , h. tudjak menni dolgozni , vagy lépjek most?Lassan megőrűlök itt , de tényleg.

2014. júl. 22. 13:40
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
olyanokat , mint a cukrosbácsik...édessséget kínálnak , de helyette csak fájdalmat , megalázást biztosítanak...
2014. júl. 22. 14:15
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
De ne szidjad őket itt, mert az nem megoldás, azzal semmire sem mész! Albérletbe kell menni! Arra nem válaszoltál, hogyhogy már csak a közművek kikötésekor tudatosult benned, hogy számlatartozásaitok vannak?
2014. júl. 22. 14:15
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Jajj már megint egy iylen hülye nő, mint a kérdező... odaköltözik más nyakára, fájdalmazza, hogy maga után kell takarítania és nem csinálja meg más, meg nem pesztrálja más a gyerekeit - holott az anyós ráadásul nem is rokona a gyereknek, emellett beteg is...

Most könyörgöm, ha láttad, hogy az illető mostohaanyós soha nem takarít maga után, minek költöztél oda? Gondoltad, akkor majd nekiáll meg még bébiszittert is játszik a gyerekednek?

A férjed dolgozik, te otthon mereszted a segged gyesen, mert dolgozni ugye nem dolgoztál csak sorozatban szültél egy olyan embernek, akinek a telefonja fontosabb mint te, úgy, hogy a lakhatásotok sem megoldott...

HÁT B*SZD MEG, EDD MEG AMIT FŐZTÉL!!!

Komolyan felmegy bennem a pumpa, az ilyen nőket mint te, az élettől is el kellene tiltani nemhogy a szüléstől... odaszülsz a nagy semmibe, 0 bevételre 3 gyereket egy embernek, aki le se szar, saját megélhetés, lakhatás és minden nélkül, és még te vagy a szegény????? Vedd már észre, hogy itt te vagy a hülye, aki ilyen helyzetbe hozta magát, és ezen csak te változtathatsz...

2014. júl. 22. 14:16
 24/37 anonim ***** válasza:
De amúgy a kérdések nagy részére nem válaszolsz, értjük mi, hogy szemétládák, de ez egy dolog. Dolgoztál a szülések előtt? Visszavennének? Anyukádékhoz tudsz menni? Bölcsi van ott ahol laktok? Albérletbe el tudnátok menni közösen a pároddal? Sok lehetőséged nincs, megszoksz és nem siránkozol, hibás vagy nem kicsit, elmész anyukádékhoz/albérletbe lakni a gyerekekkel, vagy elmentek albérletbe közösen.
2014. júl. 22. 14:22
 25/37 A kérdező kommentje:
A számlatartozás apósék miatt van , és persze , h. tetzsik a páromnak , h. itt kiszolgálom mindig minden helyzetben , bolond is lenne , ha nem így lenne...mikor csak magunk voltunk ott kibírta magát szolgálni , mert tudta h. a gyerek az első...egyébként sokszor abban a tudatban hagyják , h. nem is én főztem , takarítottam stb. hazudnak neki...és sokszor nekik hisz már sajnos..mert úgy van vele h. 2 gyerek mellett biztos nem tudnék ilyen rendet tartani egyedül...meg stb. igaz , h. most már hajlik arra h. menjünk innen minél hamarabb , azért is lesz az ő fizetéséből kifizetve 1-2 számla , amit apósék halmoztak fel anno...de én attól félek , h. nem sokkal lesz jobb a helyzet , főleg , h.szülei már nagyon mondogatják , milyen hálásak lehetünk az ott lakásért...meg , h. majd ha visszamegyünk...remélik kijövünk majd ide segíteni rendbe rakni mindent ...meg ha vendégséget hívnak...h. főzzek...holott most már fogunk nekik fizetni havi 50.000-t az ottani lakhatásért..
2014. júl. 22. 14:23
 26/37 A kérdező kommentje:
hogyne dolgoztam volna , de a gyerek 1 éves koráig nem tudok visszamenni , akármennyire is szeretnék...és se a tartozásról nem tudtam , sem arról , h. valójában milyenek...havi 1 x 2-3 óra egy ebéd erejéig , amíg bájolognak nem igazán volt elég... a takarítást amúgy a szomszéd néni vállalta el eddig...heti 1 x 3.000 ft-ért...am meg bocsánat de sztem túlzás , h. a sz*rt nem bírja maga után valaki lehúzni a wc-ben és nekem kell súrolnom...nem a takarítással van főként gondom , hanem azzal , h. direkt összecseszik...már nem azért , de látják , h. 2 perce mostam fel és sáros cipővel direkt bejönnek...mikor a kisebbik gyerek pont a mászós korszakában van...mikor anno ők jöttek 1-2 órára hozzánk kiszolgáltam őket rendes vendégként , mindig ment a nyali a gyerekek felé , itt meg le se sz*rják őket...érdekes..
2014. júl. 22. 14:28
 27/37 anonim ***** válasza:
De minek szülted sorra a gyerekeket és vagy megint terhes, ha ezekszerint eddig is szar volt? Erre is találsz kifogást?
2014. júl. 22. 14:30
 28/37 A kérdező kommentje:
fú de betegek vannak itt mondom a 3.-al voltam terhes mikor kiderült , h. az ők elcseszett számlatartozásaik miatt mindent kikötnek..kb 2 millás tartozás...addig minden jó volt párommal...itt lett sz*r minden...és itt derült ki mennyire képmutatók...stb.SZÓVAL 2 gyerekkel..3. terhesség elején...még minden jónak tűnt , amíg nem költöztünk ide...gondolom mivel kiszolgáltatott helyzteben avgyunk MIATTUNK...(nagyjából)...azért szívóznak velem...velünk...párom albérletbe azért nem szeretne menni ,mert fél , ha kirúgják hova megyünk...megmondták a szülei ,ha elmegyünk onnan ,vissza nem mehetünk,mert kiadják másoknak
2014. júl. 22. 14:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Megszoksz vagy megszöksz.
2014. júl. 22. 14:38
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
De már akkor is az apósék tettek szívességet, hogy a lakásukba lakhattatok. Nem Ti fizettétek a számlákat? 2 millás tartozás nem egyhamar jön össze. Menjetek albérletbe, olyanba ahol szerződést is kötnek hivatalosan és akkor nem tehetnek ki egyik napról a másikra. Mondjuk hány éves a párod, hogy ennyire meg tudták hülyíteni? Könyörgöm van most már 3 gyereke, hát nem tudom, ha az én férjemnek mondaná az apja hogy kezdjen el csicskáztatni egyik napról a másikra, és így nem foglalkozni a gyerekeivel, hogy cipőre se teljen, azt hiszem ott apukával romlana meg a kapcsolat nem velem.
2014. júl. 22. 14:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!