Mit tegyek, ha apukám nem enged fájdalomcsillapítót venni?
Régen nagyon sokszor volt migrénem, most már szerencsére ritkábban, havonta 2x-3x van csak. Ilyenkor a vény nélküli fájdalomcsillapítók semmi nem érnek, a vénykötelesek közül van ami használ. Illetve egy a legjobban, abból egy doboz kb. fél évre elég.
Most fogyott el a doboz, de apa kitalálta, hogy nem kell 17 évesen erős fájdalomcsillapító, jó lesz az advil vagy az algopyrin is nekem. Sokszor elmondtam, hogy azok nem használnak, de szerintem nem érti.
Amúgy ő összevissza eszi a gyógyszereket, ha van valami baja, anyum meg mindent triplán vesz be. Én a migrénre a fájdalomcsillapítón kívül max. görcsoldót veszek be ha szükséges, soha semmi mást, szóval nem értem, miért pont ő mondja ezeket nekem.
Hogy értessem meg apámmal, hogy nekem kell az a fájdalomcsillapító? Nyilván ha itthon vagyon inkább ledőlök, de ha az utcán, suliban, vagy bárhol, akkor ez nem valósítható meg, és nem szeretnék megint ügyeleten kikötni...
17/L
Migrénre nekem használ a borsmenta illóolaj. Egy cseppel bedörzsölöd azt a részt, ahol fáj, és brutálisan "lejegeli".
Mindig van a táskámban. Egy pici üveg évekig elég, és mégsem gyógyszer.
Illetve ami még használ: nekem van a fagyasztóban jégakku ilyen célokra, de bármilyen fagyasztott cucc megteszi. Betekerem törölközőbe, és odaszorítom ahol fáj. A legjobb ilyenkor, ha nem mozgatom a fejem.
Sajnos nekem is gyakran van migrénem, szóval megértelek.
Nekem van jégzselém azt szoktam rátenni, szeretem, mert ráhajlik a fejre, nem olyan merev mint egy jégakku.
Én a quarelint sima fejfájásra szedem, migrénre cataflamot.
Hát akkor az lesz, hogy kérek valami másra pénzt, és kiváltom:)
A cataflamot én is próbáltam már, de nekem nem nagyon segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!