Apukám felesége kisbabát vár, mit tegyek?
Az a helyzet, hogy apukám újranősült, miután anyukámmal elváltak.
A felesége terhes, és nemsokára születik meg a baba...
Én nem tudom, hogy birkózzak meg ezzel, hiszen minden más esz, és így apun nem fog hozzánk visszajönni, pedig mindig ebben reménykedtem...Mit csináljak, a felesége, szerintem nem szeret engem, lehet, hogy azt sem engedi meg, hogy elmenjek hozzájuk... Mit csináljak, nagyon szeretem apukámat, és nem akarom elveszíteni.. Tudom, hogy a baba nem azt jelenti, hogy elvesztem, de ha a feleségén múlik..Napok óta sírok, valaki tudna segíteni, valami tanácsot adni, hogy birkózzak meg ezzel? Lesz még egy gyereke, akit talán jobban fog szeretni mint engem...Még egy kicsi lánya lesz....12/L
Köszönöm a válaszokat!
Nem anyukámnak ezzel semmi gondja nincsen...Szerinte is természetes, csak hát neki is megvannak a régi emlékek a fejében... Ez az illető hölgy megtiltotta apukámnak, hogy itthon meglátogasson, hogy anyukámmal találkozzon, (ok nélkül, barátok, és a szüleim, akik találkozhatnak, történni semmi nem fog) , alig mehetek hozzájuk... Én néha azt hiszem, hogy jogosan félek...
Nem így kell felfogd hogy majd az új gyermekét jobban fogja szeretni... ez MÁR rossz felfogás !
Amit tenned kell az csupán az hogy apudhoz közeledj, ne engedd el magad mellől, érezze hogy szereted és ragaszkodsz hozzá !!! :)
VAGY : beszéld meg vele ezt, mondd el neki ezt így egyenesbe.
Rendben, megpróbálok vele beszélni... Köszönöm!
Igazából beszéltem vele erről, de mindenre azt mondja dehogy is, ne gondoljam így...Nem fog semmi változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!