Apukám felesége kisbabát vár, mit tegyek?
Az a helyzet, hogy apukám újranősült, miután anyukámmal elváltak.
A felesége terhes, és nemsokára születik meg a baba...
Én nem tudom, hogy birkózzak meg ezzel, hiszen minden más esz, és így apun nem fog hozzánk visszajönni, pedig mindig ebben reménykedtem...Mit csináljak, a felesége, szerintem nem szeret engem, lehet, hogy azt sem engedi meg, hogy elmenjek hozzájuk... Mit csináljak, nagyon szeretem apukámat, és nem akarom elveszíteni.. Tudom, hogy a baba nem azt jelenti, hogy elvesztem, de ha a feleségén múlik..Napok óta sírok, valaki tudna segíteni, valami tanácsot adni, hogy birkózzak meg ezzel? Lesz még egy gyereke, akit talán jobban fog szeretni mint engem...Még egy kicsi lánya lesz....12/L
Mintha itt senki sem olvasná, amiket a kérdező lány ír... Azért kissé érthető az aggodalma, ha mindez igaz:
"Ez az illető hölgy megtiltotta apukámnak, hogy itthon meglátogasson, hogy anyukámmal találkozzon, alig mehetek hozzájuk.."
"a felesége, szerintem nem szeret engem, lehet, hogy azt sem engedi meg, hogy elmenjek hozzájuk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!