Elengedjem velük (párom ex felesége, új sógornőm) a gyereket?
Van egy párom, akinek van egy kiskamsz fia. Nekem is hasonló korú a fiam. A gyerek anyjának van egy óvodás gyereke is a mostani férjétől. Ő és a párom húga, akinek szintén óvodás a gyereke szoktak a mai napig együtt lógni. Most hétvégén menni akarnak ketten a gyerekekkel kirándulni. Nem tudom melyik találta ki, hogy vinnék az én fiamat is, hogy a párom fiának is legyen "párja".
Nem nagyon ismerem még őket, persze párom húgával szeretnék jóban lenni. Húsvétkor találkoztunk, szimpi volt. Párom exfeleségére sincs panaszom, normálisnak tűnik.
Párommal 4 hónapja vagyunk együtt, a két gyerek ismeri egymást, jól megvannak.
Szerintetek nem lenne fura, ha párom exfeleségével menne el a fiam?
Nem.
De csak akkor engedném a fiút, ha ő is akar menni.
nem lenne fura, nálunk is volt ilyen, hogy a mostohabátyám átjött anyáékhoz. Ha a fiad menni akar, akkor te leszel a gonosz a családban, mert nem engedted. Nem biztos, hogy ezt egy viszonylag új helyzetben egy kamasz gyerekkel meg kell csinálni. Édesanyám egy nagyon öreg nénitől azt hallotta, hogy mikor a gyerekek kamaszok voltak, ő mindig megkérdezte magától: na, mama. Most igazad van, vagy gyereked?
Persze, ha nem akar menni, akkor meg nincs nagyon kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!