Hogy lehet hozzászoktatni, hogy ne csak síri csöndben tudjon aludni?
Mióta a kedvesemmel együtt élünk, minden este ki kell venni az órából az elemet, mert kattog. Konyha ajtót és a szobaajtót becsukni, mert a hűtő hangos. Ha nem tudok elaludni (pl. fáj a fejem) nem nyithatom ki egy picit az ablakot, mert kintről bejön a zaj, és ő nem tud aludni. Akkor van lámpaoltás mikor ő aludni akar. hétvégén nem lehet zenét hallgatni ha ő otthon van, mert ő pihenni akar. Persze, ha én szeretnék egy könyvet olvasni, bömbölteti a tv-t, vagy úgy telefonál, hogy kihangosítja.
Szeretném ha megtalálhatnánk a középutat. Nekem egyáltalán nem jó ez így, hogyha ő este 8kor alszik, maradjak csöndbe este 10ig, vagyis amíg el nem alszom. 21L
esélytelen,én ezzel 3 éve probálkozok...
ha ő 8kor álmos,akkor én is aludjak,ha ő reggel 7kor kel,akkor én is keljek,gép mellett nem tud aludni,szomszédokhoz (panel) átkopog 8után,hogy legyenek csendesebben,ha szüleimnél vagyunk,akkor meg kisöcsémet kell csitigatni,hogy ne zajonjon...
annyit sikerült elérnem,hogy péntek este probálom tovább ébrentartani,akkor alszik tovább szombat reggel,vagy napközben "lefektetem" (istenem,mintha lenne egy gyerekem,néha olyan:D),és akkor szombat-vasárnap nincs ezzel gond
22/L
első vagyok megint
én párom is dolgozik,mellette levelezőn hétvégén egyetem,bár szerencsére ő akkorra jár melozni amikorra akar,csak legyen meg az átlag 8 órája,de hétköznap ezzel nem tudsz mit kezdeni
én ezért mondtam,hogy ha összeköltözünk,akkor kell egy alvosszoba,és külön egy szoba,ahova el lehet vonaulni,és akkor ő alhat amikor akar,nekem nincs 10 órányi alvásigényem
együtt laktok?miota vagytok együtt?vele tervezed hosszutávon?
Egyébként gyógyszertárban lehet kapni füldugót, ami elég jól hangszigetel!
Olyan meg nincs, hogy rád parancsol. Nem a rabszolgája vagy, hanem a barátnője. Állj a sarkadra, és ha így viselkedik, hagyd ott, mert nem érdemel meg téged!
már ne haragudj, de nekem szegény nagyapám volt ilyen, amikor már nem volt teljesen tiszta tudatú.... :(
a barátod nem viselkedik normálisan. ha én álmos, fáradt vagyok, akkor egy rockkoncerten is el tudok aludni.
ja, és nem a macija vagy, h nélküled nem tud aludni...
leszoktatni nem tudom hogy lehetne, de én biztos nem tűrném el ezt senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!