Vőlegény vagy legjobb barát?
Van egy legjobb barátom, akit bölcsis korom óta ismerek. A vőlegényemmel már 4 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk. 2011 nyarán szeretnénk összeházasodni. A legjobb barátomat szeretett volna felkérni tanúnak, de azt mondta, ő nem jön el az esküvőmre, ha hozzámegyek a vőlegényemhez. Sajnos évek óta utálják egymást.
Egyik egyetemi tanárommal bsezélgettem, ő azt mondta, hogy a legjobb barátom életem végéig a barátom lesz, a vőlegényem meg lehet, hogy esküvő után pár évvel megcsal és elhagy. Nagyon szeretem a Kedvesemet, a legjobb barátomat is, szinte a testvérem. Gondoltam rá, hogy átrakjuk az esküvőt 2012-re, hátha addig megbékélnek. Persze egyik sem akar hallani a másikról.
24L
* 4 éve járunk jegyben, de 6 éve vagyunk együtt.
Elnézést, de elírtam. Bocsánat!
eszembe nem jutna ilyen hiszti miatt elhalasztani az esküvőmet...
ha nem jön el, nem jön el, az ő baja.
Gyerekes a barátod. Olyanon gondolkodsz ami még nagyon messze van. Lehet addigra szakítasz a völegényeddel de az is lehet hogy megutálod örökre a legjobb barátodat.
Ezen akkor gondolkodj mikor már kitüzitek az esküvöt.
Egyébként utálom a a legjobb barátnöm pasiját de ilyet soha nem tennék, pedig egy igazi szemét. Ha ennyire komolyan gondolja akkor lehet nem is a legjobb barátod.
Az egyetemi tanárod egy marha.
Ha hozzá mész a vőlegénydhez hozzá fogsz tartozni (az élet persze hozhat nem várt eseményeket), ő élvez elsőbbséget, még a szüleitekkel szemben is.
A legjobb barátod zsarol, ha pedig a nem várt esemény bekövetkezik, akkor a legjobb barátodhoz mehetsz majd sírni és ott lesz, ez a barátság.
Nem tartom esélyesnek, hogy szakítunk.
És ha 21 évig nem utáltam meg, akkor nem most fogom.
Persze messze van az esküvőm, de a barátkozás egy lassú folyamat.
Nem irigyellek, elég nehéz helyzetben vagy!
ezt Neked kell eldöntened, hogy ki az akihez "jobban húz a szíved"...
mérlegeld, hogy mi a fontosabb, a barát, aki mindig ott van, és akivel együtt éltétek le az életeteket, aki mindent tud rólad, vagy egy olyan ember, akit "csak" 4éve ismersz, és akinél lehet, hogy jobb is rád talál...
azért próbáld meg őket megpuhítani, hátha sikerül! (esetleg egy beszélgetés hármasban) én sok sikert kívánok hozzá, remélem sikerül őket meggyőznöd, hogy kettejükkel teljes az életed, és egyiküket sem akarod "elhagyni"!
Lehet tudni, hogy mi bajuk van egymással, vagy csak unszimpátia az egész?
Szerintem, a legjobb barátod és életed szerelme legalább egy nap (az esküvő) erejéig lehetnének tekintettel Rád is, hogy TE mit szeretnél.
Nem a barátodnak kell hozzámenni a vőlegényedhez, csak szeretnéd, ha életed legfontosabb napján veled ünnepelne.
Szerintem kérdezd meg tőle, téged szeret jobban, vagy a vőlegényedet utálja jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!