Legjobb barát vagy szerelem?
Én úgy gondolom, hogy ritka az a helyzet, amikor választani kell. De ha mégis, az borzasztó nehéz. Hiszen nem tudhatod, hogy a szerelem mit tartogat számodra. Talán csak pár hónapig fog tartani, de ha erre rámegy egy barátság, akkor nem érte meg. Viszont a szerelem olyan érzéseket képes adni, amilyet egy barátság soha, és ilyenkor pedig megéri.
De én elgondolkoznék azon, hogy a barát miért nem érti meg a helyzetem, és a szerelmemét. Akkor vajon tényleg igazi barát-e. És ha nem az, szükségem van-e ilyen barátra.
Én azt mondom, attól függ. Egy idő után úgysem tudsz ellenállni a szerelemnek (legalábbis én nem), ha az erős szerelem. De ha csak fellángolás, jobb hagyni. Várni. Ha ez így van, akkor a szerelem.
hát jó kérdés
hát ha a szerelem elmúlik és a barát még meg van akor van hová fordulni.
MAJDNEM EGY FORMA FONTOS AZ ÉLETBEN.
Most hirtelen ugy érzem.
Hopsz közben jöttek még válaszok... :D
Köszi mindenkinek!
Természetesen a szerelmem. Vele van a legbizalmasabb, legintimebb kapcsolatom. Vele készülök a jövőmre, vagy ha nem is maradok vele akkor is vele "gyakorlom" hogy milyen lesz a felnőtt élet, a család, nem a baráttal. És a barátok ugyanúgy elmehetnek akármilyen okból.
A szerelmem választanám ha választani kéne, de ha nincs semmi baj akkor is ő van előrébb.
ja lehet hogy ugy érted hogy a barát és a szerelem egynemű és gond van belöle.Féltékenység.
Szolnék a barátnak hogy gáz van és ne találkozunk ilyen sokat míg a szerelmemet megismertettem a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!