Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a nő a szemét?

Tényleg a nő a szemét?

Figyelt kérdés

Adott egy házasság 5éve,eljött az idő a gyerekvállalásra,de sajnos nagy hirtelenséggel a nőt teljesen ki kellett "pakolni".A férjnek van egy 12 éves kisfia,akit a nő szeret de ezek után,hogy nem lehet közös gyerek válni akar.

Attól fél,hogy nem tudná annyira innentől elfogadni a kisfiút,és mivel a férj húzta a közös gyerek témát,a történtek után el szeretné hagyni őket.

Szereti a férjet nagyon de nem tud boldogan élni mellettük.A kisfiú anyukánál van elhelyezve,nincs apánál csak hétvégente.

Tudja a nő,hogy ő a "beteg" de mégis a férfit hibáztatja amiért ennyit kellett várni és ez lett a vége a közös babának.

Szerintetek a nő szemét amiért inkább magában él és esetleg olyan embert választ aki nem akar gyereket,vagy már koránál fogva nem meri bevállalni?

2014. júl. 15. 13:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Tipikus helyzet az, hogy így a döntést ki akarja venni a férje kezéből. A nő nem szemét, szimplán ostoba.
2014. júl. 15. 14:25
 12/29 A kérdező kommentje:

Valaki magyarázza el nekem,miért ostoba ez a nő?!És miben kellene döntenie itt a férjnek?

A férjnek van gyereke,a nőnek nincs de a férj az örökbefogadásról hallani se akar.

Magyarul akkor a nő véleménye le van sz@rva,a lelkivilága is.Legyen boldog ennyivel ami van?

2014. júl. 15. 14:28
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

12: Szóval azért hagyná el a férjét, mert még szeretne gyereket a nő. Pl. örökbefogadással?

Ezt megértem!

De eddig erről szó sem volt, hogy ezért hagyná el. :)

2014. júl. 15. 14:30
 14/29 anonim ***** válasza:
22%

Ebben a helyzetben igen.

Látszólag nem, mert látszólag éppen az ellenkezője: mindent megtesz azért, hogy másokat ne terheljen. Egyenesen egy szent és egy mártír keveréke!

Valójában ez egy nagyon-nagyon ocsmány pszichológiai játszma, aminek a lényege, hogy valójában a nő soha nem akart gyereket, kipakolni is azért kellett, mert olyan erősen szomatizált, hogy végre megvalósította azt, hogy soha ne is lehessen gyereke.

Most ezt azonban úgy adja elő a nagyközönségnek, hogy ő az ÁLDOZAT, de olyan áldozat, aki azért párolog el a másik ember életéből, mert ő "még véletlenül sem akar megbántani másokat, és kivetíteni a gyerekre bármit is" (fogadok egy huszasba, hogy azt sem tudja, ez valójában mit is jelent).

Ha egy ember szeret téged, akkor TÉGED szeret, önmagadért. Ha pedig egy kisgyerekre képes volnál a saját magad fájdalmait kivetíteni, akkor sokkal jobb, ha elmégy egy kolostorba és ott sajnálod magad tovább. Jobb, mert neked teljesen jó, a gyereket pedig nem teszed tönkre.

Sem a gyerek, sem férjed, sem a Világ nem tehet arról, hogy nem vagy anyának való. Vagy a lelki alkatod eleve olyan és csak áltattad magad azzal, hogy neked az anyaság az utad, vagy pedig ha anyatípus volnál eredetileg, és nem lehetsz az, akkor egy értelmű bűnös ebben az anyukád (elenyésző esetben a genetika).

Mindig az anya az, aki a lánya nőiességét a legerősebben befolyásolja. Azt szokták mondani, hogy annyira nő egy nő, amennyire az anyja HAGYJA nőnek lenni.

2014. júl. 15. 14:52
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
A nő lelkibeteg, amiben segítségre szorul, szakemberére lehetőleg. Ha a saját értékét a méhe meglétében mérte, akkor pláne! A "szeretem, de elhagyom, mert jobbat érdemel nálam" meg már a brazil szappanoperákban is rohadt uncsi volt, ideje felnőtt nőként felfogni, hogy ENNEK SEMMI ÉRTELME! Kezeltetni kell a depit, helyrerakni az önbecsülést és szeretni azt a szerencsétlen faszit, méhhel vagy anélkül! Gyereket meg lehet sajátot örökbefogadni és kész!
2014. júl. 15. 14:53
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha a férfi nem akar örökbefogadni, és ezzel helyrebillenteni a nőben az anyaság érzését, akkor azon az oldalon hol a szeretet? Mert szerintem sehol.
2014. júl. 15. 14:55
 17/29 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem akarod megbántani őket, akkor ne menj el. ha szeretnek akkor fogod őket igazán bántani, ha nem vagy velük. Az örökbefogadást meg beszéljétek meg.
2014. júl. 15. 14:55
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

11 esnek igaza van

Azért, mertt nem hagyja meg a ferfinek azt a lehetőséget, hogy elfogadja a helyzetet.

Mi van, ha. Aferfi ak vele akart volna gyereket, és nem csak egy gyereket..

Mi van ha szereti annyira, hogy igy is szeretné a hazassagot?

Én nem tudom elkepzelni,nhogy elhagyjam pl a fejemet, emrt nem lehet gyereke, pedig nagyon szeretnék, de azt sem, hogy ő elhagyna ezért engem.

Egymást szeretjük elsősorban.

Tehát igen, a nő nem jól csinalja, de azt azert nem mibdanám, hogy szemét...

2014. júl. 15. 15:33
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
Szívenütött a kérdésed. Nálam az a helyzet, hogy szintén van egy párom, akinek már vannak gyerekei. Korábban minden rendben volt, imádtam a gyerekeit, és boldogan terveztünk közös babát, akinek lesz két nagyon szuper tesója. Aztán a közös baba nem jön azóta se, nem pakoltak ki, csak nem tudok teherbe esni, és ennek a tudatnak az elviselése maga a pokol. A páromat nem érdekli annyira, mert neki már van, neki nem gond, hogy nem lesz gyerek tőlem, de nekem az, mert én sajátot (is) szerettem volna. Ebbe lassan bedilizek, a párom gyerekeit pedig látni sem bírom, mert a saját kudarcomat látom bennük, holott tudom, hogy semmiről nem tehetnek. Én nem szakítanék egyelőre, de félek, ha nem tudom kordában tartani a depressziómat, akkor az lesz a vége. Így nem tudnék boldog lenni hosszú távon. :( Szóval megértem a nőt, nem szemét, csak el van keseredve.
2014. júl. 15. 15:35
 20/29 anonim ***** válasza:
41%

Ha a nő azon gondolkozik, hogy elhagyja a párját, akkor nem szereti. Ugyanis két ember közötti szerelem nem azért van és nem attól függ, hogy van-e gyerekük vagy nincs. Olyan nincs, hogy "szeretlek ha lesz közös gyerekünk" és "nem szeretlek mert nem lehet közös gyerekünk". Csak olyan van hogy szeretlek vagy nem szeretlek. Tehát ha emiatt elhagyni képes, vagy akár a gondolattal is játszik, akkor az a nő nem szereti azt a férfit.

Mellékesen megjegyzendő, a férfi se nagyon, ha ekkora lelki csapás után annyit nem képes megadni a szerelmének, hogy közösen örökbefogadnak egy gyereket. Azért, hogy párja megnyugodjon, hogy teljes életet élhessen, hogy anya lehessen. Hogy képes ezt megtagadni tőle?

2014. júl. 15. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!