Tényleg a nő a szemét?
Adott egy házasság 5éve,eljött az idő a gyerekvállalásra,de sajnos nagy hirtelenséggel a nőt teljesen ki kellett "pakolni".A férjnek van egy 12 éves kisfia,akit a nő szeret de ezek után,hogy nem lehet közös gyerek válni akar.
Attól fél,hogy nem tudná annyira innentől elfogadni a kisfiút,és mivel a férj húzta a közös gyerek témát,a történtek után el szeretné hagyni őket.
Szereti a férjet nagyon de nem tud boldogan élni mellettük.A kisfiú anyukánál van elhelyezve,nincs apánál csak hétvégente.
Tudja a nő,hogy ő a "beteg" de mégis a férfit hibáztatja amiért ennyit kellett várni és ez lett a vége a közös babának.
Szerintetek a nő szemét amiért inkább magában él és esetleg olyan embert választ aki nem akar gyereket,vagy már koránál fogva nem meri bevállalni?
Senki sem szemét azért, mert elhagy valakit, bármilyen okból. A szakítás módja miatt szoktak szemétnek nevezni embereket.:)
Annak ellenére, hogy nem értem a problémáját a nőnek, attól még megértem, hogy elhagyja őket, hiszen nem boldog. A boldogság meg fontos!
Nem,a nőnek fáj a lelke.És ÉRTHETŐ!:(
Sajnálom!
Nem szemét. De ha szereti a férjét és a gyerekét is, akkor ne hagyja el. Vagy a férj továbbra is szeretne gyereket?
Beszéljék meg, de ne dobják el rögtön a házasságot. Biztosan nehéz időszak, de legalább ott vannak egymásnak. Egyedül még rosszabb lenne.
Az örökbefogadás sem saját gyerek(és örökbefogadottként mondom ezt).Egyébként sosem értettem a férfiak részéről ezt,bár azért a büszkeséget tuti rombolja.De ha nőként gyereket akar az illető,akkor menjen külön a férjétől,és fogadjon örökbe.Aztán keressen egy normális pasit,aki ezt elfogadja.
EGY IGAZI FÉRFIT,nem egy büszke,öntelt embert!
8-as
Miért jár rossz úton?Azért mert nem akarja még véletlen sem bántani a férjét meg a meglévő gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!