A két legjobb barátom összeszűrte a levet. Mind a kettőnek családja, gyerekei vannak. Eleinte visszafogottan csinálták, néha találkoztak, de most már annyira pofátlanok, hogy az valami óborzalom. ARról nem is beszélve, hogy most már forog a gyomrom attól, hogy állandóan énelőttem nyalják-falják egymást, már inkább rájuk sem nézek, de így is hallom ahogy cuppognak össze-vissza. Ráadásul mind a kettőnek ismerem a párját is, így most már tényleg egyre kellemetlenebb ez a szituáció. Most már azon vagyok, hogy bár buknának le, mert már nagyon unom, hogy én tartom a hátam mind a kettőnek, és ezt teljesen természetesnek veszik. Arról nem is beszélve, hogy lassan már énelőttem csinálják, és tényleg hányingerem van tőlük.
Szólj nekik, hogy hagyják abba, mert ez egyrészt gerinctelen, másrészt undorodsz tőlük.
Vagy, ha tényleg azt akarod, hogy lebukjanak, akkor szólj a párjuknak...
2014. febr. 9. 13:08
2/13 anonim válasza:
nem,de arra azért kíváncsi lennék hogy ti hárman barátok 3 férfi,3nő vagy 2férfi 1nő 2nő 1 férfi vagy hogy is van ez
2014. febr. 9. 13:09
3/13 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis le buknak.Szerintem mond meg kerek perec nekik h,te tovább nem tartod a hátad.Borzalom...
2014. febr. 9. 13:09
4/13 anonim válasza:
Tok egyszeru a helyzeted kerdezo, szepen a ket baratoddal leulsz es megmondod nekik, hogy nem vagy hajlando aszisztalni nekik a tovabbiakban, mert neked ez roppant kellemetlen, vagy fejezzek be, vagy pedig hagyjanak teged ki belolle.
Ha emiatt bukik a baratsag, akkor meg nemigazan ok a legjobb barataid.
2014. febr. 9. 13:11
5/13 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elintézni, hogy lebukjanak, anélkül hogy kiderülne, hogy te buktattad le őket.
2014. febr. 9. 13:13
6/13 anonim válasza:
Intézd úgy hogy ne te buktasd le őket, mert akkor téged fognak utálni. Ha viszont nem buktatod le őket, akkor a párjaik fognak téged utálni, hiszen te tudtál róluk - és hallgattál.
2014. febr. 9. 13:15
7/13 anonim válasza:
Én nem támogatom az ilyen kapcsolatokat, de ha te a barátaidat képes lennél elárulni, akkor mit teszel azzal, aki nem a barátod?
NEm hiszem, hogy a lebuktatás a te dolgod lenne.
2014. febr. 9. 13:16
8/13 anonim válasza:
Attól, hogy az embernek vannak barátai, még lehet morális értékrendje(egyébként is eddig tartotta nekik a hátát. Meddig kéne még csinálnia? ). Én sem tudnám végig nézni ezt a képmutatást! Megértem, hogy most már sok lett neked.
Lépj ki ebből a színjátszásból, mondd meg nekik, hogy többet nem vagy hajlandó segíteni nekik. Én a helyedben azt is közölném velük, hogy amíg nem vállalják fel magukat, addig nem is szándékozol találkozni velük ( én ezt csinálnám).
2014. febr. 9. 13:46
9/13 anonim válasza:
dolgozd meg te is csajat...
2014. febr. 9. 13:55
10/13 A kérdező kommentje:
Eddig szóltam nekik, hogyha össze voltak gabalyodva, hogy fejezzék be, mert jön egyikük vagy másikuk párja, vagy egy közös ismerős, és meg ne lássa. De most már nem fogok. Nem akarom én megmondani a párjaiknak, hogy mi a szitu, inkább azon vagyok, hogy egy óvatlan pillanatban lebukjanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!