Sokat veszekszünk a kutya miatt, de nem akarom kirakni. Mit tegyek?
HA akarsz egy jó napot a kutyádnak, akkor otthagyod a nődet. Hisz a csaj akarja átvenni a kutya szerepét, ergo kiakar magának sajátítani
21/F
Meg van a saját helye a nappaliban, éjszaka néha betéved hozzánk is de ha éppen nem alkalmas akkor kiküldjük vagy ajtót zárunk :D
Szeretem a barátnőmet is de őt se akarom kirakni :)
Kössetek kompromisszumot, bár attól függ mekkora a ház. Legyen egy hely, ahova nincs szabad bejárása a kutyának, mondjuk akkor a hálószoba. Innentől oda nem mehet be és kész. Én is szeretem az állatokat, de én se tűrném, hogy egy német dog, úristen most nézem hogy német dog, basszus, szóval hogy ott legyen mindenhol, minden percben.
Ülj le és beszéld meg a barátnőddel
Úristen egy német dog. :O
Hát én megértem a barátnődet. Fura, hogy a kutya a "fiad", ez valahol teljesen beteges.
Viszont a te lakásod, a te életed... Csak akkor mondd meg a barátnődnek, hogy ne is tervezzen veled, mert neked mindig a kutya lesz az első. Úgy igazságos, hogy tudjon róla, ne utólag kelljen csalódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!