Sokat veszekszünk a kutya miatt, de nem akarom kirakni. Mit tegyek?
Azért akinek kutyája van, annak is kéne kompromisszumot kötni, ha szeretne párkapcsolatot, nem csak az a megoldás, hogy együtt alszunk a kutyával vagy kidobjuk a barátnőnket.
Szerintem az teljesen jó ötlet, hogy a hálóba egyáltalán ne mehessen be a kutya, meg a fürdőbe, konyhába.
Legyen a nappaliban.
Mondjuk én azt nem értem, hogy egy ilyen nagy kutyának hogy hogy nem jobb kint a természetben, ahol normálisan van tere. Persze nem éjjel, amikor mínuszok vannak. De ez már a ló másik oldala, hogy állandóan bent van.
És azért mert valaki olyannak randizik, akinek háziállata van, még nem biztos, hogy azt gondolja rögtön, hogy majd az állattal is együtt kell aludnia, bármennyire is szereti valaki az állatokat.
Én sem élvezném, ha lefürödve befekszem a tiszta ágyba, ami egy nap múlva tele van szőrszálakkal meg nyállal. Még jó hogy nem kell engedélyt kérnetek tőle, ha szeretkezni akartok éppen.
Egyszerűen meg lehet oldani az egészet. A hálóba nem mehet be a kutya (tekintettel a méretére), viszont a lakásban bent marad.
Én elhiszem, hogy valakinél a kutya tartás kimerül annyiban, hogy megköti az udvaron, s addig foglalkozik vele, ameddig kaját ad neki.Sajnos.
Nem azt mondom, hogy a kutya feküdjön köztük, de nekem ne akarja már megmondani senki, hogy hol tarthatom,s hol nem.
Így ismert meg, tudta, hogy mi a helyzet.
Kompromisszumot lehet kötni, de én sem tenném ki a háziállatom senki kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!