Sokat veszekszünk a kutya miatt, de nem akarom kirakni. Mit tegyek?
34: Igen, tudja, meg is érti. Mindenkinek megvannak a prioritásai, nekem az állat az első. Csak olyannal jövök össze, aki elfogadja, és hasonlóan gondolkodik. Ez így reális nem? Különben is, mit szeretnék én egy olyan embertől, akinek nem olyan fontosa a saját állata, mint nekem az enyém?
Szerintem jobb ember az, aki a saját állatával foglalkozik, a legfontosabb neki, mint az, aki úgy beszél róluk, hogy jajj, csak állatok.
Szerintem meg lelki nyomorék az, aki olyan emberrel él, akinek másvalaki/másvalami a legfontosabb.
Akinek az állata a legfontosabb társa az attól biztosan nem jobb ember. Viszont biztosan jobb állatbarát.
Szia kerdezo, jo reg irtad ki a kerdest, de kivancsi vagyok mi lett a vege. En azt javasoltam volna, hogy a haloba nem johet be. A kutya hamar megszokja, a baratno meg orulhet :)
Nalunk koltozeskor lett vege a mindenfele maszkalasnak, mert az emeleten van a halo, a kutyanak meg ugyis art a lepcsozes :) Kutyank, macskain vannak, mindegyikuket kozosen vallaltuk mar a parommal, es halat adok az egnek, hogy nem kellett senkivel kompromisszumot kotni, mindkettonknek ugyanannyira fontosak ok is, mi igy vagyunk egy csalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!