Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is rosszul esne ez,...

Nektek is rosszul esne ez, vagy én fújom fel?

Figyelt kérdés

Babát várok, ma délután kell mennem a 20 hetes ultrahangra.

A férjemnek már van egy ötéves kislánya, akit az exneje nevel. A férjem szokta vinni a gyereket balettra minden héten kedden délután. Épp ezért próbáltam máskorra áttetetni az ultrahangot, de nem sikerült.

Erre a férjem úgy döntött, hogy nem jön velem, mert a lányának balettórája lesz. Értem én, hogy ő is a gyereke, de nem hiszem el, hogy most az egyszer nem tudná az anyja elvinni a foglalkozásra.

Nekem nagyon rosszul esik, hogy a párom most látná először a közös gyerekünket, és képes erről az élményről lemondani azért, hogy a nagyobb gyerekét vihesse balettra. Arra még lesz alkalma bőven, a 20 hetes ultrahangra viszont nem.

Ti mit szólnátok ehhez, nektek is rosszul esne? Vagy a férjemnek van igaza?

2014. júl. 15. 11:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
nekem egyáltalán nem esne rosszul, de első várandósságnál még lehet, hogy máshogy éreztem volna. akkor még nem tudtam, mi az, hogy gyerek. a magzatomnál fontosabbat el se tudtam volna képzelni. most, hogy már megéltem egy terhességet, melynek eredményeképp most van egy szintén ötévesem, egész másképp élném meg, ha újra terhes lennék. elrévedeznék ugyan az ultrahangfotó felett, és izgatottan várnám a gyermekem, de a méhemen kívüli élet nem állna meg, és nem jelentene problémát olykor más dolgokat is előtérbe helyezni. ráadásul a férjed férfi, neki nem biztos, hogy akkora etwas az ultrahang. én nő vagyok, de momentán én is úgy tekintek az ultrahang vizsgálatra, mint egy szükséges egészségügyi vizsgálatra, nem pedig valami nagy és jelentőségteljes első találkozásra, vagy óriási élményre. klassz dolog látni a kis formáit és hallani a kicsi szívét, de enélkül is boldogan várnám a gyermekem, ha terhes lennék. szerintem nincs semmi gond a férjeddel. de veled sem, mert az is normális, hogy te fokozott jelentőséget tulajdonítasz most sokmindennek. mindketten rendben vagytok. már csak el kell fogadnotok egymást.
2014. júl. 15. 14:00
 22/24 anonim ***** válasza:
59%
TUDTAD, mikor van a balett. Próbáltad máshová tenni, hogy el tudjon menni a párod, nem sikerült. Ennyi erővel az asszisztens csajra is haragudhatnál. Kedd délután balett van. Pont. Ha szüli is akkor fogsz, akkor valószínű nem a balett lesz a fontosabb, de ettől még kedd délután balett van. Szerintem ne fújd fel.
2014. júl. 15. 15:13
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nézd más szemszögből a dolgot és akkor nem fog fájni. Az ultrahangos megtekintés apának és anyának élmény, a babátok ebből semmit nem tapasztal. A balettóra a kislánynak élmény. Apa lemondott a saját élményéről a gyermeke javára. Jó döntést hozott, igazi apaként viselkedett. Óriási biztosíték neked, hogy jó férjet választottál, jó apja lesz gyermeketeknek.
2014. júl. 15. 15:56
 24/24 anonim ***** válasza:
60%
Pont azt akartam írni amit a 21-es. Az első babánál minden fontos és az újdonsült anyuka lelkesen osztja meg mindenkivel a terhességének minden rezdülését. Apukának nem ez volt az első gyerek,attól hogy örül neki és majd biztos elmegy egy ultrahangra, már nem a baba körül forog neki a világ. Én még anyaként is így voltam, a másodiknál az egyik ultrahangon nem működött a videó, nem tudták felvenni. Első gyereknél tuti sírógörcsöt kaptam volna, így legyintettem, hogy majd a következőt felvesszük.
2014. júl. 15. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!