Nektek is rosszul esne ez, vagy én fújom fel?
Babát várok, ma délután kell mennem a 20 hetes ultrahangra.
A férjemnek már van egy ötéves kislánya, akit az exneje nevel. A férjem szokta vinni a gyereket balettra minden héten kedden délután. Épp ezért próbáltam máskorra áttetetni az ultrahangot, de nem sikerült.
Erre a férjem úgy döntött, hogy nem jön velem, mert a lányának balettórája lesz. Értem én, hogy ő is a gyereke, de nem hiszem el, hogy most az egyszer nem tudná az anyja elvinni a foglalkozásra.
Nekem nagyon rosszul esik, hogy a párom most látná először a közös gyerekünket, és képes erről az élményről lemondani azért, hogy a nagyobb gyerekét vihesse balettra. Arra még lesz alkalma bőven, a 20 hetes ultrahangra viszont nem.
Ti mit szólnátok ehhez, nektek is rosszul esne? Vagy a férjemnek van igaza?
Mit látna az ultrahangon? Egy homályos valami. Nem kell ebből ügyet csinálni.
Ha minden apróság majd rosszul esik, akkor nem sok közös jövőt jósolok nektek.
szerintem meg lesz ideje bőven a màsik babát nêzni. kétoldalú a dolog
egyébként az én párnak 2 gyereke van az előző kapcsolatból, maximálisan megértelek hogy úgy érzed le vagy sz.rva. én ugyanezt érzem, pedig nekünk már megszületett a közös baba is. ő azt mondja hogy osztódik a szeretet. szerintem meg nem kéne osztogatni.... hanem mindenkivel ugtanugy foglalkozni. de mint mondtam gyakorlatilag mintha a világon se lennék. ha vinni kell engem vagy a babát valahova, tiszta hiszti, de ha a másik kettőt kell, akkor meg ugrik :/
ez sajnos ilyen
Velünk is előfordult, hogy nem tudott eljönni az ultrahangra apuka, viszont videóra tudják venni a felvételt, és otthon kéz a kézben meg lehet nézni.
Ha a férjed szokta vinni a kislányt balettra, akkor szerintem érthető, hogy ezt most is megtette, ne tulajdoníts ennek túl nagy jelentőséget.
Amúgy meg az ultrahangból szerintem a pasik zöme nem lát semmit, hacsak nem 3 D-s. No és akkor se sokat. Őket valahogy nem hozza lázba olyan szinten, mint minket nőket.
Nem tudják elképzelni, hogy milyen lesz a baba.
Szóval nyugi, a következőn ott lesz.
gondolj bele a másik gyermekének mekkora csalódás lehet ha most nem az apja viszi nem tudom eddig mindig ő vitte e, de ha igen akkor nagy csalódás lehetne...a párodnak fontos a gyereke és meg tesz érte mindent, hogy ne veszítse el...úgy gondolja te megérted ezt és téged nem bánt annyira mintha a kislányt bántaná...főleg, hogy a baba erről nem is tud...szóval a babának nem fájna ez lelkileg...szóval neki és a kislányának ez fontos, értsd meg őt is, főleg ha elveszíti a kislányát egy ilyen hülyeség miatt...2 húgom van, hidd el sok mindent fel tudnak emlegetni évek után is ami tök pici dolog mások szemében...persze neked ez fontos és jó lenne ha melletted lenne...de talán te kibírod, mert megérted és szereted a párod...
21F
Ha a férjed MINDEN kedden elviszi a gyerekét balettre, akkor nem értem, mi a bajod. Ez szörnyen ostoba viselkedés. Attól, hogy terhes vagy, nem körülötted forog az egész világ.
Ne értsd félre, KELL, hogy a férjedet érdekelje a közös gyerek, de nem olyan áron, hogy a MINDEN héten meglévő fix programját átszervezze. A 20 hetes baba egy 'ígéret', a meglévő gyerekkel szemben viszont vannak kötelezettségei. (És később is lesznek.)
Fizetős uh-ra bármikor el lehet menni, menjetek el együtt egy másik időpontban.
Én értem, hogy rosszul esik, hiszen szeretnéd megosztani ezt a pillanatot a férjeddel, de azért egy picit képzeld magad a kislány helyébe is. Apu mindig elviszi kedden balettre. Apunak lesz egy új gyereke. Apu ezen a héten nem viszi el balettre, mert lesz egy új gyereke. = Apu az új babát jobban szereti, mint őt. És kész is van a gyerek féltékenységének megalapozása a még meg sem született kis féltestvér felé.
Szerintem is kérj képet vagy csinálj az ultrahangról, amit megmutatsz a férjednek, sőt később még akár a kislánynak is.
Ilyenkor mindig azt mondom (amiért nagyon szokatk utálni), hogy egy családos férfinak mindig is lesz családja, és jobb esetben nem fogja a gyermekét megtagadni. Tudtad, amikor belementél a kapcsolatba, tudtad, amikor úgy döntöttetek, hogy babát akartok. Akkor elfogadtad, fogadd el most is.
Én önző dög vagyok, tudom, hogy nekem nem férne bele, épp ezért nem akarok olyan férfival élni, akinek már van egy családja, mert abból kiszállni sosem fog.
Magadnak teszel rosszat, ha emiatt rágod magad. Szerintem jó dolog, hogy nem mond le egy fix programot a kislányával - hiszen ez biztosan a gyereknek is fontos. Mutatja, hogy igyekszik felelősségteljes apa lenni, úgy vélem, ez jó jel a babára nézve is :)
Az ultrahang felvétele egy tök jó ötlet, otthon meg tudnátok nézni, és közben akár beszélgetni is lehet az érzéseidről, meghallgatni őt is (nem vitatkozásra gondolok)
De birom mikor azt a szoveget nyomatjak hogy ugyse tud az uhbol semmit kinezni. Nem a fenet. Parom meg miutan hazaertunk az uh rol akkor is azt kerdezgette hogy lattad hogy rugott? Lattad ezt lattad azt? Nagyon elvezte.
Kerdezo nekem is rosszul esne. Nalunk legelsonek 12 hetesen volt velem, utana minden alkalommal, mert nem akarta kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!