Nektek is rosszul esne vagy csak én fújom fel? (bővebben lenn)
Anyósom állandóan a sógornőmnek mondja hogy mikor lesz már második gyerek...Amikor itt vannak a sógornőmék állandóan kibeszél engem meg páromat nekik /pedig ugye mi itt lakunk náluk(anyósoméknál)rendszeresen fizetünk nekik mert itt lakunk természetesen,de állandóan azt hallom vissza hogy mi nem fizetünk semmit pedig szinte az összes pénz az anyósomnak megy.../Amikor nincsenek itt az anyósom állandóan bőg meg tiszta depi,amikor itt vannak akkor semmi baja állandóan happy...Tudni kell azt is hogy sógornőmék több évvel ezelőtt meglopták az anyósomékat több százezerrel mert valami házat eladtak mégis ők a jók...Amikor megszületett sógornőmék első gyereke és először hozták el akkor nem vehettem fel azóta sem engedi hogy hozzá érjek,és én vagyok a rossz hogy nem nyúlok hozzá...Tudjátok baromi rosszul esik,hogy ők a jók a szépek tőle akar csak unokát tőlem nem,meg hogy állandóan hazudozik..Legszivesebben itthagynám de párom nem akar elmenni albérletbe mert akkor mi lesz az anyukájával...Nem bírom tovább.Ti mit tennétek?
23/L
na igen állítsd választás elé
vagy anyuci vagy te és a közös gyerek
Én megmondanám a párodnak, hogy vagy költözés veled együtt, vagy ha nem akar akkor te bizony mész nélküle is. Ez így nem fog semmi jóra vezetni ha ott maradsz/maradtok. Teljesen ki fogsz készülni, és az anyósod nem fog változni..
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Amúgy nem értem, hogy egy felnőtt nő, mit akarhat egy olyan férfitól aki nem képes elmozdulni anyuka szoknyája mellől... nem képes felnőni, önállóan élni, önállóan családot alapítani, még mindig anyuci irányítja..félelmetes, hogy egyes nők ezt elnézik, és még asszisztálnak is hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!