Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Uncsi tesom ki...

Mit csináljak? Uncsi tesom ki van bukva!

Figyelt kérdés
Az a baj hogy kereszapám iszik és unoka tesom meg kivan bukva hogy csak az ő apja alkoholista. montuk neki hogy ne szégyenitse le a lányát de elküld a francba.van még megoldás?
2010. jan. 7. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Anyukája mit szol hozzá? Vele nem lehet beszélni ?, hogy segitsen rajta, elvonó ..stb ilyenekre gondolok, nem tudom hány éves uncsitesod, de inkább az anyukájával kéne ezt megbeszélni és tovább gondolni mit lehet tenni, ez ellen. Sok siket nekik .
2010. jan. 7. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi "sikert "
2010. jan. 7. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
segiteni nagyon nem tudsz!csak annyiba hogy légy vele több időt szórakozatok ne hagyd hogy szomoru legyen
2010. jan. 7. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem önző dolog, hogy magával van elfoglalva, amikor az apja nagyobb bajban van.
2010. jan. 7. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
20:21-es: az nem olyan biztos.. de egyébként is az apja választása volt ez, nem a lányáé.
2010. jan. 7. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy szenvedélybetegség nem annyira választás dolga.
2010. jan. 7. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Ja... Sőt, biztosan a lány tehet róla, és ő adta a kezébe az üveget már az elejétől...
2010. jan. 7. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy betegség, amihez nem kell bűnbak.
2010. jan. 7. 21:06
 9/9 A kérdező kommentje:

15 éves! szerintem erröl le lehet szokni. de szerintem el se kellett volna kezdeni. hát én egy nap nagyon sokat vele vagyok. Anyukája se tud semmit tenni ugyanazt amit én apum elkuldi a francba. kész. de már egyszer majdnem meg is halt a sok ivástol. Semmiből nem tanul!

köszönöm a válaszokat

2010. jan. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!