Miért lop mindig a "tesóm"?
Figyelt kérdés
Zárható a szobám,de apám állandóan kinyitja,és a hugom mindig bejön,és ellopja a ruháimat. Kölcsön adtam neki egy gatyát,nem akarja vissza adni, ellopja a bugyim, melltartóm, pulcsi,mindent:O
És apámnak van külön kulcsa.:S
16L
2011. nov. 25. 14:42
1/10 anonim 

válasza:

Akkor tegyél zárat a szekrényeidre, és ne adj apádnak kulcsot!!!
3/10 anonim 

válasza:

előző xddd amúgy szerintem akkor beszélj a hugoddal vagy meg te is vegyél el tőle dolgokat hogy lássa hogy milyen rossz.
4/10 A kérdező kommentje:
Második b*szott vicces,nem tudom te hogy reagálnád le,ha a saját pénzeden veszed őket, és nem tudod őket hordani,mert ellopja. Nem tudok zárat tenni rá.
2011. nov. 25. 14:54
5/10 anonim 

válasza:

lopd vissza, mond el a szüleidnek. vagy valami, találd fel magad, 16 éves vagy ember.
6/10 anonim 

válasza:

lopd el apádtól a kulcsot.nem lehet h csak idegelni akar?vagy menőzni akar ezzel a haverjai előtt?
7/10 anonim 

válasza:

Akkor tetess a szobádra olyan zárat, amin nincs kilincs, és csak kulccsal nyitható.
Ha nyafogsz, hogy ezt meg azt nem tudom, azzal nem leszel előrébb. Kérj meg valakit, hogy segítsen felszerelni.
8/10 A kérdező kommentje:
Ha 1000x nem,akkor 1x sem mondtam nekik. :S Direkt azért lett zárható a szobám hogy maradjon ruhám,és van 2 gatyám -.-" Meg pár pólóm maradt,és 1 pulcsi:@ Nem tudom vissza lopni,mert úgy eldugja hogy fhuu.
2011. nov. 25. 15:31
9/10 anonim 

válasza:

amúgy a tesódat mért tetted " <-- ilyenbe?
10/10 A kérdező kommentje:
mert már annyiszor lopott tőlem és ártott nekem,hogy nem tudom annak tekinteni:S
2011. nov. 25. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!