Ti mennyire hagyjátok, hogy a párotok beleszóljon abba, hogy támogatjátok-e anyagilag a saját családotokat?
Nekem nem párom van, hanem férjem és nekem ő a családom. A VOLT családom nem kap támogatást, mert nem érdemlik meg, az ő VOLT családja pedig szintén nem kap támogatást, mert ő úgy döntött, hogy nem ad nekik.
Mi együtt élünk, mindent megbeszélünk és közösen hozzuk a legfontosabb döntéseinket, különösen, ha az pénzügyi - vagy mindkettőnket érint.
Olvastam a hozzászólásokat. Hát nem semmi egyesek értékrendje...
Én csak azt nem értem hogy ha valaki szeret valakit, akkor hogy merülhet fel egyáltalán a kérdés, hogy segítsen vagy sem? Akit szeretünk annak a legjobbat akarjuk, nem? (Vagy ezt az én szüleim b .sztàk el, hogy ezt nevelték belém?)
Nem is kérdés hogy ha anyagi vagy akármilyen egyéb támogatásra van szüksége a szüleimnek (vagy bárkinek akit szeretek) akkor szó nélkül ugrok, és ebben az atyaúristen sem tud megakadályozni.
Még akkor is, ha a saját hülyeségükből kerültek ilyen rossz helyzetbe.
Pont ezért van a család. Kihúzzuk egymást a bajból, helyrehozzuk a másik hülyeségét. És nem azért mert ők is megtennék vagy mert elvárnák. Nem. Pusztán szeretetből.
Kár hogy ez egyeseknek fura és idegen hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!