Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális dolog, hogy a párom mindennap megiszik egy - két felest?

Figyelt kérdés
Ha szólok akkor az a válasz, hogy ő keresi meg a rávalót. Kb egy éve csinálja ezt. Azt mondja emberek százezrei csinálják ezt és mégsincs semmi bajuk. Az előbb is összevesztünk az ital miatt. Most várom a negyedik gyerekünket akit ő akar a legjobban akkor miért csinálja ezt. Beszélni nem lehet vele.
2014. júl. 2. 16:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
46%

"napi egy-két pohár italtól még senki nem lesz "jobb fej""

Nem ismered anyámat, akinek egy doboz (!) sörtől már csillog a szeme, és megsértődik mindenen, amin józanon nem.

2014. júl. 2. 22:13
 32/41 anonim ***** válasza:
42%

A legolcsóbb, legócskább féldeciseket állva meginni a közértben minden áldott nap?

Ezt nem a társaság miatt teszi, nem is azért mert olyan minőségi pia lenne, csak magáért az alkoholért. És ez igenis az alkoholizmus előszobája.

Ez nekem is sok lenne. Más az, ha elmegyünk vagy elmegy valahova barátokkal, és ott isznak valamit meg, hetente 1-2-szer, de hazafelé, a sarki boltban egyedül? Ez durva.

2014. júl. 2. 22:28
 33/41 anonim ***** válasza:

Apropó sarki bolt: nálunk a sarki boltokban amúgy nem is lehet meginni az alkoholt, amit veszünk. Ott senki nem bontja fel és nyeli be.

Egyáltalán nincs bajom napi egy-két itallal, de azt én sem nagyon értem: reggel elmegy dolgozni, egész nap kibírja ital nélkül, de mielőtt hazamegy, fel kell hajtania egy-két felest? Hogy van ez?

2014. júl. 2. 22:33
 34/41 anonim ***** válasza:
55%

Valaki kávé miatt remeg reggel valaki meg a feleséért.Különbség nincs mert nem pont attól az egykét felestől fog bebas zni az ember,nem attól lesz részeg.

Amúgy a pálinka jó vérnyomásproblémákra ugyanúgy mint a bor!

2014. júl. 2. 22:54
 35/41 anonim ***** válasza:
26%

Nem a részegség a baj, hanem hogy remeg érte. A kávé is ugyanolyan. Aki anélkül meg sem próbál felkelni, az gyenge.

Érdekes, egyébként nekem problémám van a vérnyomásommal, és az orvos gyógyszert írt fel, nem piát.

2014. júl. 2. 23:16
 36/41 anonim ***** válasza:

Normális vagy sem,engem nagyon zavarna. Maga a tény is,hogy rendszeres,meg én a szagát sem bírom. Persze buliban más,alkalmanként ott én is iszok,mondjuk töményet már egy ideje nem.

Pasimon valamiért nagyon megérzem az 1db felest is és olyankor nem szívesen adok neki puszit se.

Ha nem lehet vele megbeszélni,mert úgymond inkább választja a piát mint az otthoni békességet,akkor már alkoholista.

Egy alkesszel meg nem akarnék együttlenni.

2014. júl. 3. 02:15
 37/41 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, ez csak rosszabb lesz. Gyereket meg végképp ne szűlj neki..
2014. júl. 3. 09:55
 38/41 anonim ***** válasza:

Szokott sok olyan kérdés lenni, hogy normális-e, hogy a párom megiszik 1-2 sört... nos, olyankor rengeteg olyan válasz jön, hogy nem baj, az lenne baj, ha töményet inna.

Ezek a válaszolók vajon most merre lehetnek?

2014. júl. 3. 12:21
 39/41 anonim ***** válasza:

"Érdekes, egyébként nekem problémám van a vérnyomásommal, és az orvos gyógyszert írt fel, nem piát."

Ha az orvoshoz a Suchard területi képviselője járna és adná le a jattot, akkor Milka csokit írna fel magas vérnyomásra...

2014. júl. 3. 17:14
 40/41 anonim ***** válasza:
A Milka csoki drágább, mint a gyógyszerem.
2014. júl. 3. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!