Csak szerintem nem normális dolog, hogy a párom mindennap
megiszik egy - két felest?
Figyelt kérdés
Ha szólok akkor az a válasz, hogy ő keresi meg a rávalót. Kb egy éve csinálja ezt. Azt mondja emberek százezrei csinálják ezt és mégsincs semmi bajuk. Az előbb is összevesztünk az ital miatt. Most várom a negyedik gyerekünket akit ő akar a legjobban akkor miért csinálja ezt. Beszélni nem lehet vele.
Na, én meg az ilyen józanul is s...ggfej f...szkalapokat utálom. :) Akkor már inkább legyen normális napi két felessel.
2014. júl. 2. 19:55
22/41 anonim válasza:
sajnos én is a kérdező mellett teszem le a voksot. engem is rohadtul zavarna. nekem a párom sört szokott többet inni naponta, bár mi nem élünk együtt de így is zavar ez. nem értem miért kell minden nap inni???
2014. júl. 2. 20:48
23/41 anonim válasza:
Én például sajnos nem tehetem meg, mert drága, de ha tehetném, biztos vagyok benne, hogy minden vacsorához, vagy egy igazán jó ebédhez is akár, egy-két pohárral meginnék a kedvenc boromból. Mert nagyon szeretem az ízét. Alkoholista vagyok emiatt? Lehet, de köpök rá!
2014. júl. 2. 20:56
24/41 anonim válasza:
A napibpohar bor, sor, feles nem,alkoholizmus. De azon én is fennakadtam, hogy mert a bolti kommersz vackot kell innia?; Akkor vegyen 1 üveg minosegibb valamit, es igya meg 10 nap alatt. Attól a fel decinkent palackozott izétől tényleg valami baja lesz a vegen. Vagy otthon nem is engedned neki? Azzal ronthatsz sokat a helyzeten...
2014. júl. 2. 21:18
25/41 anonim válasza:
Tul reagaljatok.
Nalunk a szomszed oreg neni egy dl palinkaval kezdte es fejezte be a napot, mindig. Nem volt alkoholosita, bar valo igaz nem is vmi pancsolt sz*rt ivott, 104 evet meg is elt. Ha nem remeg a piaert es fordul ki magabol en azert akkora tragedianak nem tartanam. Ha zavar mondd meg neki, hogy csak 1 heten haromszor igyon, ha meg ez se hasznal hagyd el... Jobbat nem tudok mondani.
2014. júl. 2. 21:23
26/41 anonim válasza:
Engem zavarna, mert én sem iszok.
2014. júl. 2. 21:55
27/41 anonim válasza:
Aki mindig azzal kezdi a napot, az is függő. Ha nem lenne az, nem inna mindennap. Nem lenne gáz, ha kihagy egy napot. De aki minden napot úgy kezd, hogy esélyt sem ad a józanságra...
Egyébként ha én bekokainozva vagyok tök jó fej, és telik rá, akkor nem vagyok drogfüggő?
2014. júl. 2. 22:02
28/41 anonim válasza:
Ha egész kis mennnyisegben fogyasztást kokaint, akkor nem. De egész kis mennyiseget (pl egy felest) meg sem erzel. Nagyobb mennyiség fogyasztása napi 1 üveg pálinka) komoly függőséget okoz. Szerinted a 20as evekben, amikor a coca Cola valoban kokaint tartalmzott, gyerekektől a felnottekig fel Amerika kokainista volt?!
2014. júl. 2. 22:09
29/41 anonim válasza:
Azért baromi hülye példa, a bekokainozás, napi egy-két pohár italtól még senki nem lesz "jobb fej", de még részeg sem. Tehát ha valaki urambocsá megiszik esténként egy-két felest, vagy sört, az nem attól lesz sem normális, sem hülye.
Most miért kell ekkora lükeségeket írni? :D
2014. júl. 2. 22:09
30/41 anonim válasza:
Ha valaki egy napot sem bírt ki kóla nélkül, az igen, az volt.
Az is függő, aki minden délelőtt 11-kor megeszik egy Mars szeletet, és ha kihagyná, akkor hisztizne, csapkodna, üvöltözne, remegne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!