Szerintetek sem normális dolog, vagy nincs okom féltékenykedni?
Először is, nem vagyok tini, volt pár kapcsolatom, de meg vagyok most lőve.
Van 2 gyermekem, apukájukkal már külön élünk. nekem 8 van új kapcsolatom. Nem élünk együtt. A páromnak volt 8 éve egy súlyos motorbalesete, aminek következtében kerekesszékbe került. Akkor volt 4 éve együtt az előző barátnőjével. A baleset után még másfél évig együtt voltak, majd a párom szakított vele. DE!!!!!! Ők továbbra is tartják a kapcsolatot, kb heti 1 telefon, kéthetente a csaj meglátogatja. De bármikor, amikor ő akarja, tehát, ha ebédre megy, akkor úgy, ha este 10- kor, akkor este 10- kor, stb. Állítólag csak barátok. A párom hálás neki, mert mellette volt a legnehezebb időszakban, fürdette, pelenkázta, stb, neki köszönheti, hogy nem lett öngyilkos. A fényképe a csajnak kint van a polcán. Amíg mi össze nem jöttünk, egymás szájára adtak puszit, azóta állítólag nem. A csaj mellesleg terhes a jelenlegi párjától, akivel 5,5 éve együtt vannak.
Ez normális dolog? Nekem annyira nem fér bele valahogy. Nem hiszem, hogy semmit nem éreznek egymás iránt. Pedig tudom, érzem, hogy szeret engem a párom, és a két gyerekemet is úgy imádja, mintha a sajátjai lennének.
Ne legyek féltékeny? Vagy ez nem normális dolog?
Egy kapcsolatban szerintem minden dolog addig tartható normálisnak amíg mindkét fél számára az. Mivel számodra ez a helyzet kellemetlen, nyugodtan hozd fel a témát és kérd meg a párodat, hogy a kedvedért máshogy kezelje azt a barátságot. Azt is mond el neki számodra mi az ami belefér egy férfi-nő barátságba és mi az ami nem. Megfogjátok találni azt az arany középutat ami mindkettőtöknek jó és a párod majd úgy fogja intézni a jövőben azt a kapcsolatát ha szeret téged. Az a barát pedig, ha emberként szereti a párod akkor rugalmasan fogja kezelni a kérést.
Amúgy szép dolog volt az illetőtől, hogy annak idején segített a párodnak és ezért egy életen át hálás lehet neki a párod, de azért nem minden áron.
Szerintem bízz a párodban. Ha belegondolsz, neked sem esne jól, ha a párod nem bízna benned. Ha azt mondja, hogy csak barát, akkor barát.
Ha elkezdesz féltékenykedni, annak csak a kapcsolatotok látja kárát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!