Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sem normális...

Szerintetek sem normális dolog, vagy nincs okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés

Először is, nem vagyok tini, volt pár kapcsolatom, de meg vagyok most lőve.

Van 2 gyermekem, apukájukkal már külön élünk. nekem 8 van új kapcsolatom. Nem élünk együtt. A páromnak volt 8 éve egy súlyos motorbalesete, aminek következtében kerekesszékbe került. Akkor volt 4 éve együtt az előző barátnőjével. A baleset után még másfél évig együtt voltak, majd a párom szakított vele. DE!!!!!! Ők továbbra is tartják a kapcsolatot, kb heti 1 telefon, kéthetente a csaj meglátogatja. De bármikor, amikor ő akarja, tehát, ha ebédre megy, akkor úgy, ha este 10- kor, akkor este 10- kor, stb. Állítólag csak barátok. A párom hálás neki, mert mellette volt a legnehezebb időszakban, fürdette, pelenkázta, stb, neki köszönheti, hogy nem lett öngyilkos. A fényképe a csajnak kint van a polcán. Amíg mi össze nem jöttünk, egymás szájára adtak puszit, azóta állítólag nem. A csaj mellesleg terhes a jelenlegi párjától, akivel 5,5 éve együtt vannak.

Ez normális dolog? Nekem annyira nem fér bele valahogy. Nem hiszem, hogy semmit nem éreznek egymás iránt. Pedig tudom, érzem, hogy szeret engem a párom, és a két gyerekemet is úgy imádja, mintha a sajátjai lennének.

Ne legyek féltékeny? Vagy ez nem normális dolog?

2014. máj. 18. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Szeretik egymást. Mi a problémád vele? valószínűleg úgy szereti őt ez a kis nő, ahogy te a büdös életbe nem fogod.Több joga lenne a srác mellett lenni neki, mint neked.Ő legalább szereti, még ha baráti is a kapcsolatuk.
2014. máj. 18. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban szerintem minden dolog addig tartható normálisnak amíg mindkét fél számára az. Mivel számodra ez a helyzet kellemetlen, nyugodtan hozd fel a témát és kérd meg a párodat, hogy a kedvedért máshogy kezelje azt a barátságot. Azt is mond el neki számodra mi az ami belefér egy férfi-nő barátságba és mi az ami nem. Megfogjátok találni azt az arany középutat ami mindkettőtöknek jó és a párod majd úgy fogja intézni a jövőben azt a kapcsolatát ha szeret téged. Az a barát pedig, ha emberként szereti a párod akkor rugalmasan fogja kezelni a kérést.

Amúgy szép dolog volt az illetőtől, hogy annak idején segített a párodnak és ezért egy életen át hálás lehet neki a párod, de azért nem minden áron.

2014. máj. 18. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem haraggal váltak el, és a csaj a legnehezebb időszakban mellette volt, akkor normális. Nem értem, hogy miért hiszi minden nő, hogy a párja csak vele lehet jó kapcsolatban? Ha tudod, hogy szeret téged és a gyerekeidet is, a csaj még terhes is a barátjától, akkor miért kell problémázni?
2014. máj. 18. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem anyum hagyta el apumat e igazából nem vitával váltak el. Apumnak volt több kapcsolata, élettársa is, mi jóba voltunk mindegyik nővel viszont apumnak mindig mi voltunk az elsők testvéremmel és anyummal is sűrűn beszéltek telefonon, volt hogy anyum ment ki hozzá ha épp arra járt mondjuk nálunk anyum hagyta ott a apumnak a házat. Ők 30 évig éltek együtt és valahogy természetes volt, hogy apumnak mi vagyunk a család és anyumat is jobban tisztelte mint az összes nőjét. Már 10 éve külön voltak még akkor is számíthattak egymásra pedig semmi nem volt köztük utána csak barátok maradtak.
2014. máj. 18. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Parod hagyta el, nem? Gondolod, hogy megbanta? Vagy azert ragaszkodik hozza, mert pelenkazta, apolta es megis ott hagyta a not?
2014. máj. 18. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
20 évig nem 30, elírtam
2014. máj. 18. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az a véleményem így megérzés alapján,hogy a párod amiatt szakított,mert annyira szerette a nőt,hogy nem akart neki olyan életet,amit ő tudott volna nyújtani.Utána arra gondolt,hogy ha valaki így ismeri meg és elfogadja,akkor nem teszi tönkre,mert eleve betegen ismerte meg.De ez nem biztos,hogy így is van,csak erre gondoltam.
2014. máj. 18. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
Normális, de te csak nyugodtan féltékenykedj, úgysem teheted sokáig!
2014. máj. 18. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
A leírásod alapján nekem úgy tűnik, ha nincs a baleset, akkor nem szakítottak volna. Vagy elfogadod ezt a barátságot, vagy olyan párt kell keresned, ahol nincs ilyen speciális helyzet. Megkérni őket, hogy legyenek tekintettel arra, hogy ez Neked rosszul esik- nem látom értelmét. Ha észrevették volna hogy ez túl sok így, akkor valószínűleg már változtatták volna dolgokon.
2014. máj. 18. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem bízz a párodban. Ha belegondolsz, neked sem esne jól, ha a párod nem bízna benned. Ha azt mondja, hogy csak barát, akkor barát.

Ha elkezdesz féltékenykedni, annak csak a kapcsolatotok látja kárát.

2014. máj. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!