Normális dolog, hogy az édesanyám "eldugja" előlem az új párját?
9 éve váltak el a szüleim, azóta egyáltalán nem volt anyukámnak párja, csak pár netes randi. Most már vagy 1,5 hónapja találkozgat valakivel, akinek, még a keresztnevét sem hajlandó megmondani.
Hetente átlag 3-szor feljön hozzá az illető (én még anyuval élek), de akkor én nem lehetek otthon. Olyankor elküld, hogy a páromnál aludjak, vagy ha ő nem ér rá, akkor a nagyszülők is képes elküldeni ottaludni, csak, hogy édes kettesben legyenek.
Normális ez?
Mert engem kezd bosszantani, hogy csak úgy "kilöknek" ilyenkor a lakásból. Azéárt ez már nem az első pár randijuk, és ennyi idő után én is kiváncsi vagyok arra az emberre, meg szerintem őt is érdekelné, milyen a másik fél családja.
Bunkó leszek, ha legközelebb közlöm, hogy ugyan nem megyek otthonról sehova?
* nagyszülőkhöz
egyébként meg, amikor nekem lett barátnőm, akkor neki eszébe sem jutott volna otthonról elmenni, mikor felhoztam, bár, én nem is kértem volna ilyesmire.
Hány éves vagy?
Lehet nem is előled dugdossa a pasit,hanem a pasi nem tudja hogy te vagy.
26 éves vagyok, önálló keresettel, csak egyelőre otthon lakom, mert így gyűjtök a legkönnyebben saját lakásra. Tehát nem szándékozom hosszú távon is otthon lakni.
A korából adódóan is nehezen hitetné el, hogy nincsenek gyerekei. De nem is olyan személyiség, aki hazudna ilyemiről.
Nekem akkor csinált ilyet anyám, amikor "szakítottak" a nevelőapámmal, aki el is költözött, aztán 1 évre rá összejöttek. Tudtuk a tesómmal, hogy van valaki, de nem mondott semmit.
Vagy tényleg a pasi nem tud rólad.
Szerintem sem normális, hogy Anyukád ennyire titkolózik.
Talán Anyukád szégyenlős, mert mint írtad, 9 éve nincs párja.
Én a helyedben kinyomoznám, ki ő, bár nem értek egyet ezzel a módszerrel.
Legközelebb a ház környékén figyeld ki, ki megy hozzátok.
Bár ez sem jó ötlet. Ha komoly lesz a kapcsolatuk, akkor úgyis be fog neki mutatni.
26 évesen éppen ideje, hogy felnőtt nőként viselkedj, és úgy értékeld édesanyád magánélethez való jogát is.
Itt az ideje, állj a magad lábára!
Költözz el szépen albérletbe.
Anyukádnak is csak egy élete van, joga van a magánélethez.
Ha majd úgy gondolja, hogy elég komollyá, elmélyültté vált a kapcsolata, akkor majd bemutatja neked.
Nincs jogod követelőzni, már nem vagy kislány, aki miatt fel kéne áldoznia az intim magánéletét. Nem tartozik neked beszámolni, de vélem, hogy egyáltalán nem ilyen éles a helyzet a szempontjából.
Szeretne élni, boldog lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!