Normális dolog, ha a kisunokámat beviszik a munkahelyre vagy magukkal cipelik délutánonként ovi helyett?
Lehet ám, hogy az óvónők gyakoroltak nyomást anyukára, hogy ugyan már vigye el a gyereket, ha nem alszik. Sajnos tapasztaltam már én is ilyent.
Nem tudják megoldani a feladatot, hogy a gyerek csendben maradjon, inkább ezt teszik.
Egyáltalán nem jó ez így. Meg kellene szoknia a gyereknek, hogy az a csendes pihenő és ha nem is alszik csendben marad és pihen egy kicsit, de úgy tűnik mindkét fél a könnyebb megoldást választotta a konfliktus kerülés miatt.
Kettes vagyok.
Ha te nem tudod mégsem megoldani, hogy veled legyen, akkor szerintem hagyni kellene a szülőket. Úgy oldják meg ahogy tudják. Lehet a gyerek tényleg nem álmos és este valószínűleg éjfélig fent van ha délután alszik. A fiam két éves, de ha nappal alszik akár 10 percet is akkor éjfélig szórakoztat minket. Mi is el fogjuk hozni az óvodából a délutáni alvás előtt mert akkor mi sem tudunk sosem pihenni. felelősségteljes munkát viszont nem lehet kialvatlan fejjel csinálni.
Azzal nem értek egyet, hogy elkényeztetik (ergo nem kell mennie óvodába mert szimulál) de ha nem te neveled huzamos ideig a gyereket akkor legyen ez csak az ő gondjuk, mert ők fogják meginni a levét is. Amíg nem veszélyeztetik a gyereket addig jobb nem beleszólni ezekbe a dolgokba. Ha nálad van a gyerek akkor legyél következetes, meg fogja tanulni mik azok a szabályok amiket nálad be kell tartani. Kitartás.
Az én lányom 4éves,2éves korától nem delel mert kb már mindketten sirtunk mire elaludt és akkor mondtam hogy nem kinzom tovább.Egyszerüen ilyen,nem szeret aludni.
Ja és a lényeg reggel 8tól este 10ig fent van és csak pörög,ilyen fajta nem tudunk vele mit csinálni inkább elfogadtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!