Csak szerintem nem normális dolog, hogy a párom mindennap megiszik egy - két felest?
Két feles nem a világ vége. :)
Dolgoztam olyan öreggel aki szintén így élt évek óta,igaz akkor volt baja ha azt a két felest nem itta meg reggelente.Viszont tényleg ennyi kellett neki,nem ivott sosem többet se kevesebbet.
Szerintem meg probléma, és nem a szaga miatt. A párod most teszi meg az első lépéseket az alkoholizmus felé. Ahogy előttem is írták, nem a mennyiséggel van baj, hanem a gyakorisággal. Mindennap egy két feles. Aztán szépen megszokja a szervezete, és nem lesz elég, utána jön a napi 3-4 feles és így tovább.Ez még nem alkoholizmus, de könnyen lehet az belőle.
Ami a feszültséglevezetést illeti, megértem, hogy nagy a nyomás rajta. 6 főt kell eltartania magával együtt. Ez nem kis teher, éppen ezért próbálj kitalálni neki más feszültséglevezető dolgokat. Pl. sport, meditáció (keress rá Youtube-on Domján László anyagaira).
Vedd komolyan a problémát, mert most még tudsz segíteni neki, később nehezebb lesz.
Lehet, hogy ő keresi meg a rávalót, de azt azért tudd, hogy így kezdődik az alholista "életpálya".
Most temettük el az apósomat: májcirrózis vitte el. Ő is így kezdte. Aztán ez lett a vége. :(
"Két feles nem a világ vége. :)
Dolgoztam olyan öreggel aki szintén így élt évek óta,igaz akkor volt baja ha azt a két felest nem itta meg reggelente."
Mert alkoholista volt. Függött tőle.
Engem nem hatnak meg az ilyen 80 évig piás f@$zkalapok, akkor is gyenge emberek. Tiszta fejjel nem megy az élet? Gyáva szerencsétlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!