Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illene elmennem nekem is a...

Illene elmennem nekem is a baratnom nagymamajanak a temetesere?

Figyelt kérdés

Nehanyszor talalkoztam vele de ugy istenigazabol nem ismertem. Ha egyedul kellene mennie elkisernem, de az egesz csaladja megy, ugy erzem ez a csaladi dolog ram annyira nem tartozik, kepmutataskent (mert az lenne) nem akarok bezavarni ebbe a kozos esemenybe. Igazam van?

Vagy kiserjem el inkabb, fogjam a kezet, mert biztos fajdalmas lesz neki?

Leginkabb a csaladja zavar. Ugy erzem nincs helyem ott, es nem lesz egyedul.

2014. júl. 1. 12:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom vegul nem mentem el, a baratnom kerte, hogy maradjak, beteg is vagyok most.

Mondom jo.

Igy csak nem gaz....

Amugy tenyleg eleg sok paraszt van itt aki igy nekirohan a kerdesnek, kene valami szurt forum ahol lehet normalisan kerdezni.

2014. júl. 1. 13:59
 22/22 anonim ***** válasza:
A te döntésed, volt bár, azt nem értem, hogy engem miért pontoztak/pontoztál le...
2014. júl. 1. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!