Illene elmennem nekem is a baratnom nagymamajanak a temetesere?
Nehanyszor talalkoztam vele de ugy istenigazabol nem ismertem. Ha egyedul kellene mennie elkisernem, de az egesz csaladja megy, ugy erzem ez a csaladi dolog ram annyira nem tartozik, kepmutataskent (mert az lenne) nem akarok bezavarni ebbe a kozos esemenybe. Igazam van?
Vagy kiserjem el inkabb, fogjam a kezet, mert biztos fajdalmas lesz neki?
Leginkabb a csaladja zavar. Ugy erzem nincs helyem ott, es nem lesz egyedul.
Nem értem miért oltják le egyesek a kérdezőt.. Nem azt mondta, hogy "Nem érdekel, leszarom, nem megyek..". Látszik, hogy nem akar senkinek se rosszat, csak bizonytalan.
Én is voltam már ilyen helyzetben, a párom mondta, hogy nem kell elmennem. Anyukám azt mondta menjek, mert illik és elmentem. A végén részvétet nyilvánítottam a családnak és ennyi. Én azt tanácsolom menj el.
Ha már régebb óta együtt vagytok, és ismered a szüleit is, tudnak rólad a családban, akkor illene elmenned.
Ha csak randizgattok még, akkor nem.
Én réges-régen elmentem a volt barátom papájának temetésére, pedig egyszer sem találkoztam vele. Úgy emlékszem, utána egy kicsit maradtam a közös ebéden, aztán elmentem. Szerintem ez alap dolog volt, meg sem fordult a fejemben, hogy ne kísérjem el. Kb. két éve voltunk együtt, és csak barátnő voltam, semmi eljegyzés meg ilyenek.
Igaz azóta szakítottunk, de akkor szerintem nem volt kérdés, hogy ott legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!