A szerelemben szivetekre hallgatnátok vagy az eszetekre?
Ez a baj...Neked ezek szerint csak a kényelmes életed számított a férjed mellett.
Tudod nem elválni kellett volna hanem segíteni a dolgokon,esetleg őszintének lenni azzal hogy még is mi a baj,mert lemerem fogadni hogy a férj nem is tud arról hogy mi is volt vele a bajod igazán,így nem is tud változtatni a dolgokon.
A sex az nem létezik magyarul és nem is kell finomkodni: szex-nek írják és hívják.
Ha nem működik köztetek a szex, akkor azt jeleni, hogy leginkább te csak gyereket akartál, de a szexualitás az már a mama jókislánya szerepbe nem fért bele.
Nos, ilyenkor nem elválni kell rohanni, mert egy jó anya odafigyel arra, hogy a gyerekeinek apa is kell, nem csak anya - és ahogy nőnek egyre inkább az apa kell, nem az anya! -, és inkább bevállal egy párterápiát vagy egy szexológiai tanácsadást, sem hogy tönkretegye a gyerekei életét azzal, hogy elválik, aztán csak kínlódik, mert valójában vágyna társra...
Szamomra a ferfi -akar szerelem, akar erdek- csak masodlagos a gyerek (plane gyerekek) utan.
Ha jol ertem, te otthagytad a gyerekeidet a szerelemert. Vagy rosszul ertettem?
Ezt elkepzelni is nehez szamomra. Amiota gyermekem van, azota mar nincs az a vad erzelem, vad szex, ami tobbet erhet nala.
A ferfinal pedig fontosabb, hogy milyen apa, mint milyen szereto...
Ertem. Nehez helyzet lehet.
En akkor is az o erdekuket neznem. Ha az uj ferfit el tudnak fogadni es jobb (bekesebb, oromtelibb) csaladi eletet tudnatok osszehozni annal, mint ami regen volt az igazi apjukkal, akkor ezen munkalkodnek.
De ha nekik jobb a regi felallas, akkor visszamennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!