A szerelemben lehet, h szégyelled a másikat?
Nem épp szégyellem, de leírom a sztorim. Van egy ismerősöm, aki egy nagyon nagy szájú huszonéves lány. Mindig harsány, megvan a véleménye stb. Egyszer voltunk együtt egy társaságban és szóba jött az egyik fiú ismerősünk, akit én csak épp h ismertem. Akkor mondta a lány, h az a fiú tuti meleg, mert még nem látta h lenne barátnője(1 éve ismerte). Nekem ez fura volt, de nem foglalkoztam a témával. Most fél évre rá elkezdtem beszélgetni a sráccal és nagyon szimpi lett. Igazi csupaszív ember, ugyanakkor férfias is. Úgy néz ki lassan több lesz köztünk, mint barátság. De belegondoltam, h ez a lány megtudja, akkor tuti minket is kritizálni fog, és az nagyon fájna. Olyan gúnyosan tud beszélni másokról h egy szürke kis egérnek érzem magam mellette és rögtön szégyenkezem, olyan dolog miatt is, ami miatt nagyon nem kéne, pl h ezt a fiút választottam. 20 éves vagyok, kinőhettem volna h ilyenekkel foglalkozzak de mégis nagyon tartok tőle...ő mindig mindent tökéletesen tud, férje is van, látszólag minden oké vele. Nem tudom miért nem tudom felvállalni az ügyet....
szerintetek h viselkedjek?
Te is felnőhetnél és akkor végre nem foglalkoznál azzal, hogy ki mit gondol rólad. Tégy úgy, ahogy neked jó és sz*rd le magasról más véleményét.
Akik más embereket kritizálnak, azok többnyire a saját hibáikat leplezik a viselkedésükkel.
Sok boldogságot!
1. ne foglalkozz a ribivel
2. ha bármit is mondana rátok, mond meg neki, hogy attól még hogy a barátod rá se néz, attól még nem meleg, nem kell felfújni, hogy nem jön be valakinek
Ha én szeretek valakit, akkor semmit se szégyellek rajta.
Amúgy nem érdekel bárki bármit mondd, mondja, nem foglalkozok vele.
Ha én őszintén cselekszem, akkor sokszor akinek mondja, nem fogja elhinni hogy úgy van, legfeljebb nem mond ellent.
Ne foglalkozz másokkal, élj úgy, ahogy neked jól esik, és érezd jól magad.... (Őt meg meg fogja enni az írigység, de sose vallja be!)
Én be is mutatnám neki :D
Ha már jártok:
Megkérdezném - róla meséltél valami olyasmit, hogy meleg?
Képzeld szívem, azt hitte rólad, hogy meleg vagy! :D
Ha a fiú karakán, akkor helybe lerendezi a dolgot :D
Csak tátogni fog a csaj. Szerinted neki mekkora ciki lenne, ha az előtt panaszkodott, akivel most jár?:D
Itt neki lenne szégyellnivalója...
Engem biztos nem érdekelne mások véleménye, ha tényleg érdekel az a valaki!
Nagyobb hangsúlyt fektetsz a csaj véleményére, mint a sajátodéra, vagy a srác fontosságára. Mégis ki a franc ő?! Kit érdekel, hogy mit gondol. Majd látja, hogy nem meleg a srác, és ennyi.
Én inkább a barátnődet szégyelleném... Nem sok agya lehet, az biztos. Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy azok az emberek, akik mindig mindent/mindenkit kritizálnak, általában így lepletik a kisebbségi komplexusaikat...
Azt javaslom, kerüld ezt a csajt, amennyire csak tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!