Miért "utálnak meg" egyik pillanatról a másikra?
3 éve vagyunk együtt a párommal,1 éve hozzájuk költöztem (párom,két testvére,szülei,nagymama).
Kb.1 hónapja kezdtem el dolgozni (eddig tanultam) de ugyanúgy mint a tanulás mellett is,mindig segítettem otthon.Ha úgy volt kimostam mindenki ruháját,hazafelé bevásároltam,főztem,vacsora után elmosogattam stb.
Persze nem mindig csináltam meg mindent,de nem volt olyan nap hogy ne "vittem volna" 1 vagy 2 házimunkát.
A párom is dolgozik (kb 1 éve)így beleadunk a rezsibe(még én is adtam amikor csak diákmunkán dolgoztam.)
Megbeszéltük hogy ha már én is legalább 1 éve dolgozom és úgymond biztos állásom van,elköltözünk.
Nincsenek nagyobb viták vagy ilyesmi,nem mondanám hogy utálnak,mindenben támogatnak stb.
A probléma azzal van,hogy ha a párom kedveskedik nekem egy kicsit,akkor már rögtön kígyót-békát fújnak rám
és vitatkoznak a párommal hogy ők nekik miért nem vesz soha semmit?
Ez pl.múlthétvégén volt:
A páromnak elég stresszes hete volt.Sokszor volt túlórája,késett a fizetés stb.
Nem zavart hogy sokkal nyűgösebb,én még kedvesebb is voltam vele,megmasszíroztam stb.
Erre hétvégén kaptam tőle egy bon-bon-t hogy aranyos vagyok és megértő stb. :))
Ezt persze látta az édesanyja és a nagymama.
Amint bementem egyből hallottam ahogy ordítanak.Hogy ugyan minek költi rám az összes fizetését,Nekik bezzeg sose jár semmi,szégyellhetné magát,pont egy ilyen nőre kell költeni mint én,jobb nőt is kereshetne már magának stb.
Aztán 2 nap múlva meg mintha mi se történt volna.
Ez kb.2-3 hónapja kezdődött el.
Nem tudok kiigazodni a dolgokon,miért haragszanak rám hirtelen? :S
A párom persze mindig megvéd és ha kell Nekik valami akkor a párom sokszor segíti ki őket is vagy alkalmakkor meglepi őket is ilyenekkel.Csak ugye nekem nem lehet...
10:23-Köszönöm a tanácsot,legszívesebben már most azonnal megtenném :D
Kedves utolsó!-Nem igazán,de a párom szerencsére nem olyan és nagyon szeretem őt :) Sajnos kénytelen vagyok ezt most átvészelni :S
A párom egyáltalán nem olyan.
Beszélni pedig úgy konkrétan nem beszéltem csak utaltam rá hogy ezt most mégis miért stb.
De valahogy mindig kitért a válasz alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!