Miért utálnak a szüleim, miközben a nővérem mindig beszólogat?
Vagy 10 kg-al több nálam, a hasa is tiszta striás, mert régen nagyon nagyon kövér volt, de azóta fogyott hirtelen, és még alacsonyabb is nálam, mégis mindig nekem mondja, hogy nagy a seggem, amikor meg visszaszólok neki, hogy álljon már le, a szülei már engem fenyegetnek, hogy megvernek, ha mégegyszer mondani merek neki valamit...meg amúgy állandóan a veréssel fenyegetnek, azaz nem csak fenyegetnek vele, az apja már többször is elkezdett csapkodni...ma délután is ugyanez volt, hogy a nővérem megint mondta nekem, amikor épp ettem, hogy jajj, már megint zabálok, pedig mekkora belem van, én meg kérdeztem, hogy mi az, pont te beszélsz? Erre az apja bejött és elkezdett csapkodni, ahol ért, meg rámordított, hogy most legyen nagy a pofám...meg régebben is azt csinálta, amikor nem volt itthon rajtunk kívül senki, hogy megvert egy tök apró dologért, aztán azért ordibált velem, hogy én mit képzelek magamról, hogy sírok, amikor ez neki jobban fáj, mint nekem, meg hogy csak miattam csinálja ezt...ohh, még majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet is meghatottságomban, szegény pára, rákényszerítem, hogy megverjen (irónia)
Mindig a nővérem kezdi és mégis én kapok érte. Miért?
De, de én nem nevezném az ilyeneket szülőnek...
15 vagyok.
köszönöm a válaszokat
Hát igen...Ilyenkor hol van a "Egy szülő minden gyermekét ugyanúgy szereti" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!