Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért "utálnak meg" egyik...

Miért "utálnak meg" egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal,1 éve hozzájuk költöztem (párom,két testvére,szülei,nagymama).

Kb.1 hónapja kezdtem el dolgozni (eddig tanultam) de ugyanúgy mint a tanulás mellett is,mindig segítettem otthon.Ha úgy volt kimostam mindenki ruháját,hazafelé bevásároltam,főztem,vacsora után elmosogattam stb.

Persze nem mindig csináltam meg mindent,de nem volt olyan nap hogy ne "vittem volna" 1 vagy 2 házimunkát.

A párom is dolgozik (kb 1 éve)így beleadunk a rezsibe(még én is adtam amikor csak diákmunkán dolgoztam.)

Megbeszéltük hogy ha már én is legalább 1 éve dolgozom és úgymond biztos állásom van,elköltözünk.

Nincsenek nagyobb viták vagy ilyesmi,nem mondanám hogy utálnak,mindenben támogatnak stb.

A probléma azzal van,hogy ha a párom kedveskedik nekem egy kicsit,akkor már rögtön kígyót-békát fújnak rám

és vitatkoznak a párommal hogy ők nekik miért nem vesz soha semmit?

Ez pl.múlthétvégén volt:

A páromnak elég stresszes hete volt.Sokszor volt túlórája,késett a fizetés stb.

Nem zavart hogy sokkal nyűgösebb,én még kedvesebb is voltam vele,megmasszíroztam stb.

Erre hétvégén kaptam tőle egy bon-bon-t hogy aranyos vagyok és megértő stb. :))

Ezt persze látta az édesanyja és a nagymama.

Amint bementem egyből hallottam ahogy ordítanak.Hogy ugyan minek költi rám az összes fizetését,Nekik bezzeg sose jár semmi,szégyellhetné magát,pont egy ilyen nőre kell költeni mint én,jobb nőt is kereshetne már magának stb.

Aztán 2 nap múlva meg mintha mi se történt volna.

Ez kb.2-3 hónapja kezdődött el.

Nem tudok kiigazodni a dolgokon,miért haragszanak rám hirtelen? :S

A párom persze mindig megvéd és ha kell Nekik valami akkor a párom sokszor segíti ki őket is vagy alkalmakkor meglepi őket is ilyenekkel.Csak ugye nekem nem lehet...

2014. jún. 27. 08:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Ezek szerint ők sosem kapnak semmit csak ugy, alkalom nelkul. Vagy nekik is vegyen néha valamit a parod, vagy ne előttük ajandekozzon meg.
2014. jún. 27. 09:11
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
ahelyett örülnének, hogy milye törődő fiuk van. Szerintem egy nagyon kétszinű társaságban élhetsz. Vigyázz velük!
2014. jún. 27. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az alap probléma az, hogy együtt laktok.Három generáció igen ritkán fér meg egymás mellett.

Mindketten dolgoztok, miért kell várni a különköltözéssel?

Nem érzitek magatokat elég felnőttnek?

Azért haragszanak rád, mert ott laksz. Másrészt irigyek.

2014. jún. 27. 09:16
 4/15 A kérdező kommentje:

Anyagi okok miatt kell még a párom szüleinél élnünk :(

Sajnos még csak 1 hónapja dolgozom így nem tudtunk eleget félre rakni.

2014. jún. 27. 09:19
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
talán ez normális is:) Valóban. Tessék odafigyelni, hogy a család se legyen elhanyagolva ilyen szempontból.
2014. jún. 27. 09:24
 6/15 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nincs elhanyagolva,épp ez a furcsa benne!

A párom sokszor megy el az édesanyjáért a munkahelyre,viszi a nagymamát orvoshoz,ha úgy van és látja hogy pl.az édesanyjának vagy édesapjának szüksége van egy új ruhára akkor vesz nekik vagy szervizelni kell a kocsit akkor elviszi szerelőhöz és általában több mint a felét Ő fizeti,de ezt nem köszönik meg neki mert szerintük ez természetes VAGY elkezdnek vele kiabálni hogy minek költ rájuk amikor ők nem kérték és amúgy sincsenek rászorulva.

Ezért tartom furcsának :S Mert én sosem kértem a páromtól semmit,jó persze örültem ha vett nekem pl.egy cipőt vagy kabátot télen,de sosem álltam neki nyafogni hogy most "lécci lécci vedd meg ezt meg azt".Próbáltam mindig beosztani a pénzem és csak akkor kértem amikor tényleg nagy szükség volt rá,de akkor is inkább a szüleimtől kértem elsősorban (amit vissza is adtam amint tudtam).

Ezért nem értem hogy miért vannak kiaakadva egy kb. 500 Ft-os bon-bon miatt?

2014. jún. 27. 09:37
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

"Tessék odafigyelni, hogy a család se legyen elhanyagolva ilyen szempontból."

Bocs, te nem vagy magadnál.

Mert erre úgy hívod ám fel a figyelmet, hogy üvöltesz a kölyköddel, mint a sakál, hogy neked miért nem hozott, és keressen másik nőt, aki kevesebbet követel, és aki mellett több jut neked?

Kérdező, nem tudom, hogy tudsz ezekkel az emberekkel együtt lakni. Egyszerűen szét akarnak választani titeket, és ennyiről van szó, nem kevesebbről.

2014. jún. 27. 09:39
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen sajnos,ezt érzékelem én is :(

Nem tudom mi lehet a baj,próbálok minden téren megfelelni,de nem tudok egyszerre 4 felé szakadni most hogy már munkám is van.

2014. jún. 27. 09:44
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Azta,hogy mik vannak.Mi az hogy az anyjáék,szinte követelőznek.

Az én anyám,fejében meg sem fordul hogy akár mit is elvárjon ilyen téren tőlem,a maximum az az amikor itt van az eper szezon akkor kér egy tál epret,és ennyi.Ha pl veszek neki szülinapra egy rafellót akkor egyet ha kivesz,és mondja hogy a többit egyétek meg,(a menyasszonyom és én).Pedig mi nem együtt élünk a szülőkkel.

Koltozzetek el mielőtt még,tönkre teszik a kapcsolatotokat.

És ha meghallod még egyszer ezt vágd úgy nyakon,hogy kikötője a protkót a kötsög anyós.:-D

F/28

2014. jún. 27. 10:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, biztos, hogy ebbe az irtó primitív családba szeretnél bekerülni?!
2014. jún. 27. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!