Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Öngyilkossági kísérlet?...

SOS! Öngyilkossági kísérlet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A bátyám ma öngyilkosságot kísérlt meg, sztem inkább segélykiáltás volt, a csuklóján felvágta az erét, de hazajött. Remegett, átfagyott (nem téli kabátban ment el), azonnal hívtuk a mentőket. Nekik válaszolt annyit, hogy önmaga tette ezt, gyógyszert nem vett be. Anya és másik tesóm be ment vele. Én holnap reggel ott kezdek. Hogyan tovább? Hogy viszonyuljak hozzá? Adjatok tanácsot!
2010. jan. 4. 23:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, a válaszokat! Igyekszem majd mindenben támogatni, segíteni őt.

Jó éjt mindenkinek, megpróbálok én is aludni.

2010. jan. 5. 01:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Pszichoterápia...
2010. jan. 5. 02:31
 23/26 anonim válasza:
100%
Kitartás, türelem és a legfontosabb soha ne add fel támogasd bármit mond...Én szurkolok neked is meg bátyjádnak is
2010. jan. 5. 02:49
 24/26 A kérdező kommentje:

Soha nem fogom feladni és remélem, hogy többet ő sem.

Nem bírok aludni se, de remélem most jó kezekben van.

Köszönöm mindenkinek!

2010. jan. 5. 05:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Legyetek mellette és éreztessétek, hogy szeretitek!Ha felépül, járj vele szórakozni és próbáljatok társaságba lenni, hát ha lesz valaki aki rámozdul és akkor szerelmesek lesznek és akkor már jobb lesz.De az orvosi kezelés feltétlenül szükséges.Régen én is próbálkoztam,bár én nem járok dokihoz.De annak ellenére, hogy a párom imád engem és én is őt, mégis szoktam magányosan érezni magam.De ez eredhetz hormonális zavarból, az sokat befolyásolja az emberi viselkedést és érzéseket.
2010. jan. 5. 06:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Szakember.

Aztán átvizsgálni a családi kapcsolatokat.Mert hogy lehetett,hogy ez a hihetetlenül okos ember felvágja az ereit,ráadásul egy nő miatt?29 évesen egészséges mentalitásu ember nem tesz ilyent.Viszont a bibi mindig a közvetlen környezetből indul ki.

2010. jan. 5. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!