Sikertelen öngyilkossági kísérlet von maga után büntetőjogi eljárást?
Öngyilkos akartál lenni?
Egyébként miért vonna?A saját életéről mindenki maga rendelkezik.Max bevisznek egy pszichológushoz.
"Egyébként miért vonna?"
Régen vont. Van ahol most is büntetik.
Anglia volt a legjobb ilyen szempontból pár száz éve. Ott a sikertelen öngyilkossági kísérlet büntetése az akasztófa volt, tehát végül is tutira sikerült.
Ma hazánkban legfeljebb pár nap/hét pszichiátria jár érte. Az elég vacak hely.
"szembe mész a forgalommal és túléled akkor biztos h jár érte bünti"
Akkor sem az öngyilkossági kísérletér, hanem szándékos veszélyeztetésér jár a büntetés!
dehogyis!!!!
....viszont kényszergyógykezelésre bevisznek a pszichiátriára, bár onnan is hamar kitesznek, ha legalább félig-meddig együttműködsz.
Ha másokat és mások értékeit nem veszélyezetted akkor nem vonnak felelősségre.
Egyébként öngyilkosnak lenni megfutamodás.Az bátorság az amit én csinálok .Ennyi nő közt rendet tartani. Asszonysárkány+2 kamaszlány kis sárkány és még erre jön az anyóstáltos!Úgy állok a gáton mintha odafagytam volna!:)
Olyan még sose volt , h valahogy ne legyen!
Tehát ne add fel ,mert vannak akik nálad sokkal nehezebb helyzetben is állják a sarat amit rá dobálnak , pedig már levegőt már a szempillájukon se tudnak venni!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:02
Najó. Ennél aranyosabb, kedvesebb választ még nem olvastam.:D
Én maximálisan megértem az öngyilkosokat, a drogosokat és az alkoholistákat, mert ezt az életet sokszor nagyon nehéz élni. Úgy általában elmegy, de amilyen nehézségek vannak benne, az kíméletlen.
A hülyéknek a legjobb, mert ők nem problémáznak semmin, és nem értenek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!