Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, szörnyen érzem...

Segítség, szörnyen érzem magam. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon bűntudatom van. Szeptembertől költözök pestre és a szüleim fognak támogatni. Annyira rosszul érzem magam, hogy nagyon sok pénzt ki kell adniuk miattam.

Először is, a suli ahova megyek fizetős. Sokan mondják, hogy ezt a szakmát ingyen is megszerezhetném, miért költök rá. Sajnos annyira beleszerettem, hogy nem akarok másik sulit.

A másik, hogy albérletbe megyek (a barátommal költözök össze). Tudom, hogy a kollégium olcsóbb lenne, de akkor nem tudnék a párommal élni.

Kettős érzések vannak bennem. Tudom, hogy kevesebb támogatásból is megtudnék élni ha ingyenes suliba mennék és kollégiumban laknék. Viszont ha erre gondolok, annyira nyomottnak és szomorúnak érzem magam.

Egy ideje csak számolok és szenvedek a bűntudattól. Valaki segítene? Mégis mit csináljak? Ha valaki elolvasta annak köszönöm.

18/L

2014. jún. 23. 11:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
* gondoskodjál
2014. jún. 23. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!