Segítség, szörnyen érzem magam. Miért van ez?
Nagyon bűntudatom van. Szeptembertől költözök pestre és a szüleim fognak támogatni. Annyira rosszul érzem magam, hogy nagyon sok pénzt ki kell adniuk miattam.
Először is, a suli ahova megyek fizetős. Sokan mondják, hogy ezt a szakmát ingyen is megszerezhetném, miért költök rá. Sajnos annyira beleszerettem, hogy nem akarok másik sulit.
A másik, hogy albérletbe megyek (a barátommal költözök össze). Tudom, hogy a kollégium olcsóbb lenne, de akkor nem tudnék a párommal élni.
Kettős érzések vannak bennem. Tudom, hogy kevesebb támogatásból is megtudnék élni ha ingyenes suliba mennék és kollégiumban laknék. Viszont ha erre gondolok, annyira nyomottnak és szomorúnak érzem magam.
Egy ideje csak számolok és szenvedek a bűntudattól. Valaki segítene? Mégis mit csináljak? Ha valaki elolvasta annak köszönöm.
18/L
Dolgozz iskola mellett ugyanúgy mint a többi normális diák aki akarja vinni valamire és nincs rá úgy pénze a szülőknek.
18 évesen már ilyenekre adod a fejed? Tyűűűűűűűűű,lesznek ott bajok :)
Próbálok dolgozni. Már két éve keresek valami nyári melót, de én kb. A legszutyokabb megyében lakok és semmi sincsen. Tudjátok hány helyen próbálkoztam már? A környéken rokoni kapcsolatok alapján jutnak be az emberek.
És suli mellett is akarok dolgozni.
Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy nagyon szegények lennénk. Van egy kis félretett pénz, de nagyon rossz érzés ebből elindulni.
Nézz szét jobban a kolik közt. Egyik barátnőm a barátjával együtt lakott Pesten koliban. Valamelyik 8. kerületiben ha jól emlékszem.
Melyik szakmába szerettél bele?
Cukrász.
A kollégium pedig azért nem lenne jó, mert a barátom már nem iskolába jár, hanem szeptembertől dolgozna. De azért köszönöm a választ :)
7-es: lehet hogy igazad van és egy nagyon önző ember vagyok. Utálom is magam ez miatt hidd el..
8-as: természetesen közösen fizetnénk mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!