Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteges amit csinálok? Most...

Beteges amit csinálok? Most elöször vagyunk külön (miota együtt lakunk), de nagyon szörnyen érzem magam.

Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk házasok a férjemmel, 2 honapja költöztem ide hozzá,mert 100km volt köztünk a munkánk miatt. Van egy kislányunk is. Ma hajnalban elutazott,csak vasárnap jön haza, Most elsözör vagyunk külön (miota együtt lakunk), de nagyon szörnyem érzem magam. Nincs kedvem semmihez, sokat sirok, és oránként smst irok neki (amire ö hüen válaszol.) Nagyon messzinek tünik a vasárnap,nem tudom mit csinálok addig. Mivel nemrég költöztem ide, még barátnöm sincs itt, meg semmi. Nincs valami ötletetek hogy éljem tul ezt a pár napot? (tudom, hogy gyerekes amit csinálok, de egyszercsak kitör rajtama bögés.. nagyon hiányzik..)
2009. ápr. 23. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj de ez nem kifejezetten normális férjes, gyerekes anyukákaént. Nem tartom valószínűnek, hogy 4 napig nem bírod elfoglalni magad..

Én hetente 1szer látom a páromat, baromi szar, de elfoglalom magam, teszem a dolgom. Összetenném a kezem, ha évente csak 4 napot kéne kibírnom...

Szedd össze magad és ne nyavajogj, nem 1 évet lesze távol.

Az smsekkel pedig ne idegesítsd...

2009. ápr. 23. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem beteges!Csak egyedül érzed magad egy teljesen ismeretlen környezetben én is így voltam.Menjetek el sétálni a kislánnyal vagy boltba.Ha tudod csinosítsd ki a lakást vagy keress valami fincsi kajcsit amit majd megfőzöl a párodnak mire hazaér.Kereshetsz valami szexi cuccot is biztos örülne neki...
2009. ápr. 23. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetérték az előttem szólóval, töltsd a napot a kislányoddal, kiránduljatok, sétáljatok. Bár nem tudom mennyi idős...a férjedet pedig várd haza finom kajával, sütivel. Smsekkel azért ne ess túlzásba, a férfiak egy kicsit másként működnek mint mi nők.
2009. ápr. 23. 13:49
 4/12 anonim válasza:
100%
Hát egy kicsit gyerekes, tényleg! 21 leszek és a párommal lassan 3 éve leszünk együtt. Már 2 és fél éve külföldön dolgozik és csak hétvégente találkozunk. ! hónapja összeköltöztünk, nekem sincs barátnőm, de elfoglalom magam. Csinosítgatom a lakást. Esténként beszélgetünk 2-3 percet, mert drága a percdíj és ennyi! Nekem még babám sincs, aki lefoglalná az egész napomat. Szóval nyugi! És az sem jó ha óránként írsz sms-t, mert megfogja unni a párod és egy idő után idegesíteni fogja!
2009. ápr. 23. 13:51
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
Elsőnek: "nyavalyogj"...figyeljünk már oda!
2009. ápr. 23. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A kislanyoddal menjetek el otthonrol, ki a szabadba! Otthon vagy vele gyesen? Vidd el az uszodaba, menjel el vele nezd meg nem lesz-e a szinhazba gyerek program, es a konyvtarba is vidd el, iratkozzatok be, es vigyetek is mindjart par gyerekkonyvet haza!

Hallgassal zenet, napozzal, es menjetek ki a parkba, jatszoterre, a lenyeg ne otthon a 4 fal kozott uljel, mert az tenyleg nem jo!!!

Egy kicsit depresszios vagy, nem? Mikor szultel?

Keress kismama klubot is, minden napra egy programot talaljal ki, es mar ujbol itt lesz a ferjed is.

A nagyihoz is menjetek el, marmint az anyosodhoz ha ok is itt elnek.

Irjal, hogy mennyi idos a kicsi?

2009. ápr. 23. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
együtt tudok erezni veled.nekem is volt reszem benne.uj környezet,minden uj.en pl.becsbe költöztem mostmar a ferjemhez.nehez volt megszokni,tudtam nemetül egy kicsit de a ferjem tanitott ra...vagyis sajat magam.mert muszaly volt tanulni.nem suliba.szotarral.es hallas utan.amit tudok tanacsolni:ne felj.menj setalgass a gyermekeddel es hidd el jobb lesz minden,a ferjed ugyis haza jön es akkor elmondhatod neki merre jartal,mit hogy eltel at!!a vacsi is biztos jol fog esni neki,hat meg az ejszaka!ha csinalsz valami progit magadnak gyorsan el tellik az idö!tudom nehez,nekem eleinte egy honapig kellett nelkülöznöm.
2009. ápr. 23. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Csak így tovább, tökéletes úton haladsz afelé, hogy tönkretedd magad és a párod nyugalmát is. Ez nem szeretet, ahogy te most viselkedsz. Ha mégis szereted, akkor le tudsz állni, és nem teszel fel hülye kérdéseket, és nem idegeskedsz fölöslegesen. Van párod, házasok vagytok, van egy kislányotok. Mi kell még? 4 nap külön, és már tönkremész... A gyereked is érzi rajtad, és egyáltalán nem tesz jót neki. Figyelj, én 2 és fél éve veszítettem el az igazit, és haza várom, mert tudom, hogy nem csak egy olyant, hanem Őt kerestem. És nem maradhattunk együtt. És ez tényleg xar. Összetenném a két kezem, és bármire képes lennék cserébe, ha új esélyt kapnánk, és CSAK 4 napot kéne külön lennünk.

Tudom, hogy le leszek pontozva, mert nem vígasztallak azzal, hogy persze, sírj csak, nem csinálsz hülyeséget. De nem akarlak hazugságokkal traktálni.

2009. ápr. 23. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

* Csinálj egy nagytakarítás, függönymosás, stb.

* Menjetek el egy játszótérre

* Menjetek el sétálni a belvárosba

* Menjetek el moziba

* Menjetek el egy cukrászdába

Én ezeket csinálnám, ha egyedül lennék és lenne időm.

2009. ápr. 23. 14:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanácsolom, ezt a pár napot használd ki arra, hogy egy csomó olyan dolgot csinálj, amit Te szeretsz, de a párod kevésbé. Ilyenkor lehet nagyokat bóklászni egy illatszerboltban, fehérneműsnél, lakásfelszerelesi osztályon, fűszerosztályon, stb, stb. Ilyenkor lehet pl olyan filmeket megnézni DVD-n, videón, amit a férfiak nem csípnek. Jó ötlet, ha csinálsz a kislányoddal valami tipikus "csajos" programot, amit pl apa unna, de a kilányod élvezné. Saját magadra is szánhatsz több időt, hiszen az estéd "felszabadult". Próbáld meg ezt nem tragédiaként, hanem ajándék időként megélni, és pl ülj be egyedül este egy kád vízbe, gyertyafénynél, hallgas zenét, olvass egy jó könyvet, csinálj akármit, de a lényeg, hogy csak rólad szóljon. Nem csípik a férfiak azokat a nőket hosszú távon, akik életképtelenek nélkülük és a túlzottan erős ragaszkodás is ketrec érzést vált ki. Csinosítsd ki a lakást, magadat, mire hazaér, tervezz meg valami finom vacsorát, vagyis foglald el magad és ne hagy el magad, mert annak az ég világon semmi értelme. Gondolj bele logikusan, mi a fenének élsz meg tragikusan valamit, amit akár előnyödre is fordíthatsz.
2009. ápr. 23. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!