Beteges amit csinálok? Most elöször vagyunk külön (miota együtt lakunk), de nagyon szörnyen érzem magam.
Ne haragudj de ez nem kifejezetten normális férjes, gyerekes anyukákaént. Nem tartom valószínűnek, hogy 4 napig nem bírod elfoglalni magad..
Én hetente 1szer látom a páromat, baromi szar, de elfoglalom magam, teszem a dolgom. Összetenném a kezem, ha évente csak 4 napot kéne kibírnom...
Szedd össze magad és ne nyavajogj, nem 1 évet lesze távol.
Az smsekkel pedig ne idegesítsd...
A kislanyoddal menjetek el otthonrol, ki a szabadba! Otthon vagy vele gyesen? Vidd el az uszodaba, menjel el vele nezd meg nem lesz-e a szinhazba gyerek program, es a konyvtarba is vidd el, iratkozzatok be, es vigyetek is mindjart par gyerekkonyvet haza!
Hallgassal zenet, napozzal, es menjetek ki a parkba, jatszoterre, a lenyeg ne otthon a 4 fal kozott uljel, mert az tenyleg nem jo!!!
Egy kicsit depresszios vagy, nem? Mikor szultel?
Keress kismama klubot is, minden napra egy programot talaljal ki, es mar ujbol itt lesz a ferjed is.
A nagyihoz is menjetek el, marmint az anyosodhoz ha ok is itt elnek.
Irjal, hogy mennyi idos a kicsi?
Csak így tovább, tökéletes úton haladsz afelé, hogy tönkretedd magad és a párod nyugalmát is. Ez nem szeretet, ahogy te most viselkedsz. Ha mégis szereted, akkor le tudsz állni, és nem teszel fel hülye kérdéseket, és nem idegeskedsz fölöslegesen. Van párod, házasok vagytok, van egy kislányotok. Mi kell még? 4 nap külön, és már tönkremész... A gyereked is érzi rajtad, és egyáltalán nem tesz jót neki. Figyelj, én 2 és fél éve veszítettem el az igazit, és haza várom, mert tudom, hogy nem csak egy olyant, hanem Őt kerestem. És nem maradhattunk együtt. És ez tényleg xar. Összetenném a két kezem, és bármire képes lennék cserébe, ha új esélyt kapnánk, és CSAK 4 napot kéne külön lennünk.
Tudom, hogy le leszek pontozva, mert nem vígasztallak azzal, hogy persze, sírj csak, nem csinálsz hülyeséget. De nem akarlak hazugságokkal traktálni.
* Csinálj egy nagytakarítás, függönymosás, stb.
* Menjetek el egy játszótérre
* Menjetek el sétálni a belvárosba
* Menjetek el moziba
* Menjetek el egy cukrászdába
Én ezeket csinálnám, ha egyedül lennék és lenne időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!