Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyosom nem engedi el a...

Anyosom nem engedi el a férjem "kezét" Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Anyósomtól már kb 3 éve külön élünk, a férjemmel és a gyerekekkel! Egy hülyeség miatt össze kaptunk, és lassan 1 éve hogy nem beszélünk! (Ami nem is nagyon zavar) A férjem tartja velük a kapcsolatot (ami persze szíve joga)Állandoan "bemocskol" a gyerekek és a férjem előtt.Nem hagy békén!A gyerekek is gyakran látogatják főleg a nagyobbik és sokszor ott alszik főleg hétvégén amikor nincs suli! Tele beszéli a gyerek fejét hogy miket mondjon nekem! Mindig üzenget hogy mivel a gyerek szeret ott lenni adjam oda neki a gyerek pénzét mert ö majd "felneveli" (csp)De én úgy gondolom ha a nagymama szereti az unokáját azt ne a pénzért szeresse!!!vagy bennem van a hiba? Nem értem !Már nem bírom!Én csak azt akarom hogy haggyon békén minket de főleg a gyerekeket!Én egy kicsit furának tartom hogy egy 8 éves kisfiú tudja hogy mennyi a (csp)ELEGEM van ebböl!!!
2010. jan. 4. 08:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudod mért csinálja ezt anyós pajtás?Hát azért,hogy kiészítsen téged,és be bizonyítsa feletted áll.

a gyerek nem eszköz Őt nem használj ellened,ne enged!!Jöjjön el hozzátok,és nézze meg a gyerekeket,és ennyi,de ne enged,hogy sületlenséggel teli beszélj a fiad fejét.A gyerekek könnyen befolyásolhatok,és nem neki szülted ha magadnak,és a férjednek így vagytok egy család!Ilyen,hogy elöjönn egy nagymama gondolatából,hogy elkéri a menyéttől az unokát ez undorító!Mit tud Ő többet nyújtani mind a saját szülei?Hát nagy túrót!És a gyereknek első sorban a szüleire van szükségük jó lenne ha férjed tudtára adná ezt!

Nagyon csúnya dolog férjed részéről,hogy csip-csup dolognak tekinti az egészet.Mert melletted kellene állnija,és oda mondani az anyjának vagy befejezi,vagy többet nem látja az Ő családját.Hiddjétek el az ilyen anyóssal csak azt lehet elérni ha felvilágosítjuk,és kész tények elé állítjuk!

2010. jan. 4. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem engedném oda a gyerekemet és kész.Ha a férjem nem értené meg,hát megmagyaráznám neki az hétszentség.
2010. jan. 4. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se engedném oda a gyereket.Lehet,hogy rövid időn belül észbe kapna, ha rájön hogy rajta veszthet
2010. jan. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!