Anyosom nem engedi el a férjem "kezét" Ti mit gondoltok erről?
Hát, én bizony nem engedném ott aludni a gyereket, ha nem úgy bánik és beszél vele, ami nekem is tetszik!!!
A férjem menjen nyugodtan, neki nem tilthatom meg, de közölném, hogy a gyereket csak akkor láthatja, ha eljön és én is ott vagyok és ha nem tetszik nekem valami, amit mond, akkor többet nem kell látni!
Ennyi.
Miért alsuzik ott a gyerek rendszeresen? Inkább töltsétek ti vele azt az időt, amikor végre hétvége van!
Arról nem írtál, hogy a férjed erre mit reagál.Pedig érdekelne, hogy kiáll-e melleted?! Mert ez egy idő után ki fog hatni a ti kapcsolatotokra is!
A gyereket én sem engedném oda egyedül, csak össze fogja zavarni és ha kamaszodni kezd akkor meg kifogja használni ezt az ellentétet és az még rosszabb lesz. Le kellene ülnötök (te-férjed-anyósod) és megbeszélni, hogy mi ennek az ellenségeskedésnek az oka és milyen megoldása lehet .Nem jó így hagyni! Ez felemészti az egész családot!
Igaza van a másodiknak: az érdekes az, hogy a férjed mit szól ehhez: az anyja mellé áll, vagy a családja mellé. Ha az anyja mellé, akkor rossz híreim vannak: ez nem fog változni, csak rosszabb lesz.
Onnan tudom, hogy ebben nőttem fel, pontosan ebben, amit leírtál. Nagyanyám folyton anyám ellen hangolt engem gyerekkoromban, mocskolta anyámat a hátam mögött, apámnak is mindennek elmondta őt, apám pedig volt olyan nyámnyila, hogy nem állt ki anyám mellett, inkább őrlődött és alkoholista lett.
Könyvet is írhatnék erről, de nem fogok. A lényeg: a férjednek kell helyreraknia az anyját, neki kell a családja mellé állnia, és le kell válnia az anyjáról. "Mert elhagyja a férfi az anyját és apját, ragaszkodik a feleségéhez, és lesznek ketten egy testté."
Köszönöm a válaszokat! :)
Írjatok még!!!
1 éve te sem vagy képes arra,hogy rendezd a konfliktusotokat. Nyilván anyósodnak is sz@rul esik, az,hogy ő közben téged piszkál a hátad mögött, nem korrekt megoldás, de azért nem csodálkozhatsz rajta. Egyébként saját magad ellen beszélsz, ha a mamának a pénz miatt kéne a gyerek, gondolod, hogy az szívesen lenne ott és nem érezné azt,hogy ő csak eszköz?
Szerintem magadba is nézhetnél, itt siránkozol,de vajon mennyit teszel azért, hogy rendbe jöjjenek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!